bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як ОГС вирішити проблему браку коштів: добірка актуальних грантів
20.02.2017

З проблемами фінансування зіштовхується безліч громадських організацій. Недостатність або навіть відсутність фінансового забезпечення досі залишається одним із наріжних каменів для багатьох ОГС. Ресурсний центр ГУРТ пропонує звернути увагу на цю добірку і скористатися запропонованими можливостями.

1. Посольство Федеративної Республіки Німеччина в Києві надає фінансову підтримку для реалізації мікропроектів, спрямованих на покращення основних потреб бідних та найбідніших верств населення, які мають довгострокову дієвість. Максимальна сума грантового сприяння становить, як правило, 8 000 євро. Дедлайн - 24 лютого 2017 року.

Детальніше – тут.

2. Чеська НУО NESEHNUTÍ запрошує взяти участь у Програмі підтримки громадянського суспільства в Україні Шлях ініціативи – 2017 та надає свою допомогу в організації Ваших громадських кампаній. Дедлайн - 27 лютого 2017 року.

Детальніше – тут.

3. AgroTalks – платформа, яка об’єднує в собі школу бізнесу, нетворкінг-конференцію AgroTalks Day і краудфандингову платформу Donate Agro як майданчик для розвитку актуальних ідей і пошуку інвестицій в уже готові комерційні та соціальні проекти. Триває конкурс проектів, є можливість отримати грант на програму акселерації. Дедлайн  28 лютого 2017 року.

Детальніше – тут.

4. Оголошено конкурс пропозицій на здійснення проектної роботи у квітні 2017 – березні 2018 року в рамках програми МЗС Великої Британії «Фонд глобальна Британія». Посольство Великої Британії запрошує подавати проектні пропозиції з бюджетом до 20 000 фунтів стерлінгів. Дедлайн - 6 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

5. Європейська комісія пропонує фінансування для проектів, які спрямовані на розвиток потенціалу молоді. В рамках оголошеного конкурсу українські НУО мають можливість створювати партнерства з організаціями держав-членів ЄС та інших країн, запроваджувати міжнародний обмін, модернізувати навчальні програми, реалізовувати спільні проекти тощо. Максимальний розмір гранту – 150 000 євро. Дедлайн – 8 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

6. Українська молодь, молодіжні організації та працівники, які опікуються питаннями молоді, мають змогу отримати фінансування на реалізацію своїх проектів у рамках програми ЄС «Молодіжне вікно Східного партнерства» (Eastern Partnership Youth Window). Дедлайн - 8 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

7. Програма USAID «Лідерство в економічному врядуванні» оголошує конкурс на розробку Дорожніх карт розвитку малого та середнього підприємництва (МСП). Дедлайн - 15 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

8. Чорноморський фонд регіонального співробітництва (BST) оголосив конкурс проектних пропозицій для організацій та представників громадянського суспільства. Сума звичайного гранту складає $24999. Грант на багатоаспектний проект може бути більшим. Дедлайн - 17 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

9. Фонд GMF (USA) оголосив черговий раунд збору заявок від українських організацій. Умови та пріорітети конкурсу «Збереження демократії»: протидія антизахідній пропаганді; розвінчання неправдивої інформації і просування інформаційної грамотності; просування позитивних процесів управління; підйом фундаментальних людських цінностей. Дедлайн - 17 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

10. Інститут економічних досліджень та політичних консультацій у співпраці з «Європейською правдою», в рамках проекту «Просування реформ в регіони», який фінансується Європейським Союзом в рамках програми  «Підтримка громадянського суспільства в Україні» оголошує спеціалізований конкурс грантів  «Контроль громадськості за виконанням угоди про асоціацію». Дедлайн - 30 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

11. Організація «International Alert» надає підтримку громадським ініціативам, що мають на меті сприяння побудові миру з урахуванням місцевих потреб громад, у яких наслідки тривалого конфлікту призвели до напруженості у відносинах між різними групами. Дедлайн - 31 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

12. БФ «Карітас України» анонсує нову хвилю проекту «Гранти для роботодавців. Створення робочих місць для ВПО». За сприяння CRS реалізується проект з надання грантів для роботодавців у розмірі 30 000 гривень на створення робочого місця. Дедлайн - 30 квітня 2017 року.

Детальніше – тут.

13. Розпочинається конкурс на Програму «Малі гранти на підтримку культурних та освітніх проектів» на 2016-2017 роки, ініційований Посольством США в Києві. Гранти надаватимуться українським та американським організаціям, що мають статус недержавних і неприбуткових, а також фізичним особам. Максимальна сума гранту - 8000 дол. США для приватних осіб та 25000 дол. США для організацій. Дедлайн - 1 вересня 2017 року.

Детальніше – тут.

14. Європейський фонд підтримки демократії (The European Endowment for Democracy, EED) надає підтримку організаціям, неформальним платформам та окремим активістам, діяльність яких спрямована на розвиток і зміцнення демократичного громадянського суспільства. Тривалість проектів та суми грантів визначаються індивідуально.

Детальніше – тут.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.