bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зміни в аплікаційній формі конкурсу грантів «Громадськість за проєвропейські зміни в Україні»
06.01.2017

Триває постійний конкурс грантів для ОГС «Громадськість за проєвропейські зміни в Україні». Приймаються грантові заявки, що візьмуть участь у 3-й хвилі конкурсу. Зверніть увагу на зміни у аплікаційній формі! Дедлайн - 02 лютого 2017 року.

Важливо ретельно слідувати аплікаційний формі, адже ваша відповідь на кожне з питань може стати вирішальною у виборі, який зробить Грантова комісія щодо можливості чи неможливості підтримати проект саме вашої організації. 

Зверніть увагу на зміни у аплікаційній формі! Аплікаційна форма - у додатку.

З метою отримати найбільш повну інформацію про вашу організацію та проект, який ви плануєте впроваджувати, внесено деякі доповнення та зміни до аплікаційної форми:

  • Необхідно обмежитись одним реченням при описі мети вашого проекту. 
  • При обґрунтуванні вашого проекту:

- зверніть особливу увагу на те, чи відповідає він, і якщо так, то яким чином, меті й пріоритетам самого конкурсу

- чітко визначайте цільову аудиторію проекту

- детально описуйте, яким чином будуть залучатись партнери проекту в разі, якщо запропонований проект партнерський

  • Оскільки грантовий конкурс зорієнтований на збільшення впливу громадськості на хід проєвропейських реформ в регіонах, обов’язково вкажіть перелік регіонів, де буде виконуватись проект. Важливо чітко усвідомлювати та описати, для кого саме він будете реалізовуватись. Потреби людей в різних регіонах можуть суттєво відрізнятись, і розуміючи ситуацію на місцях, ви зможете прогнозувати, чи дійсно ваш проект буде мати очікуваний ефект.
  • Зверніть увагу на перелік додатків, які є обов’язковими, зокрема:

- сканокопія реєстраційної картки проекту, підписаної й завіреної печаткою організації, додається до проекту окремим файлом;

- проект не може бути підтриманим без належно оформленого бюджету у окремій формі Excel;

- якщо до проекту ви збираєтесь залучати партнерів, єдиним підтвердженням цьому на стадії грантової заявки може бути лист підтримки або меморандум про співпрацю від партнерських організацій, що має додаватись до вашої заявки;

- для того, щоб Грантова комісія, що оцінює заявки, могла сформувати адекватне враження про вашу організацію, додайте 1-2 абзаци коротких відомостей про організацію;

- обов’язковим додатком до грантової заявки є резюме керівника проекту;

- для того, щоб ми могли переконатись, що ваша організація надійна і спроможна реалізувати проект, обов’язково надсилайте відомості про загальний бюджет організації за попередні 3 роки, зокрема копії Податкових звітів та досвід здійснення кількох проектів за останні 3 роки за підтримки донорів, обов’язково відзначаючи, в якому регіоні вони виконувались.

  • Обов’язковими також є копія виписки із ЄДР та Копія рішення ДФС про включення Вашої організації до Нового реєстру неприбуткових організацій.

Контакти

  • http://www.ier.com.ua/ua/institute/news?pid=5441

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.