bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір 2016/2017 у програму «Коледж імені Карла Фрідріха Гьорделера «Належне урядування»
10.12.2015

Фонд Роберта Боша у співпраці з Німецьким Товариством Зовнішньої  Політики (DGAP2016/2017 оголошують набір на участь у стипендіальній програмі «Коледж імені Карла Фрідріха Гьорделера «Належне урядування» − підвищення кваліфікації  у сфері публічного управління.

Просимо Вас подавати заявки на участь у програмі або підтримати наше повідомлення та сприяти розповсюдженню інформації про можливість  участі у програмі серед потенційних претендентів та всіх зацікавлених, по можливості, просимо Вас розмістити посилання на програму на Вашій вебсторінці.

Подавати заявки на участь у програмі можуть  представники нової генерації управлінців із Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови, Росії, Туреччини та України, що працюють у публічних службах, урядових установах, неурядових організаціях та бізнес-структурах, які добре володіють німецькою мовою.

Додаткова інформація щодо програми та подання он-лайн-заявок на участь у програмі Ви знайдете у доданому електронному флаєрі (німецькою або англійською мовами), або за посиланням www.goerdeler-kolleg.de.

Кінцевий термін подання заявок: 22 лютого 2016 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.