bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс проектів з підтримки бізнес-інфраструктури в Донецькій та Луганській областях
18.07.2015

Проект ПРООН “Економічне та соціальне відновлення Донбасу”, що фінансується Урядом Японії, оголошує конкурс “Розвиток інфраструктури підтримки бізнесу Донецької та Луганської областей”.

У рамках конкурсу передбачено надання грантів на розвиток інфраструктури підтримки бізнесу, як-от: бізнес-інкубаторів, бізнес-центрів, агенцій місцевого економічного розвитку, торгово-промислових палат, навчально-консультативних центрів, тощо. Розмір одного гранту може становити до 50000 доларів США.

Мета конкурсу - розвиток спроможності малого та середнього бізнесу на Донбасі створювати нові робочі місця. “Що більше ефективних інституцій працює над створенням нових можливостей для приватного сектору, то більше в регіону можливостей для економічного розвитку.

Це, своєю чергою, приводить до появи нових робочих місць. Такого роду підтримка необхідна, щоб компенсувати нерівні умови, у яких перебувають сьогодні малі підприємства Донецької та Луганської областей у порівнянні з аналогічними підприємствами в інших областях України”, - розповідає про конкурс Олександр Осовець, фахівець Проекту з питань працевлаштування та підприємництва. Кінцевий термін подання заявок - до 16 серпня 2015 року. Більш детальну інформацію про умови участі у конкурсі ви знайдете в документах, які можна завантажити на цій сторінці.

Контакти

  • Тел.: +380 44 253 40 13
  • дод. 493
  • Факс: +380 44 253 26 07
  • Моб.: +380 50 353 09 75
  • e-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.