bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантових заявок «Змінюємо громаду разом» для громад Харківщини
09.06.2015

Шукаємо ініціативи із розвитку громад Харківщини, які сприятимуть зростанню спроможності громад, розв’язанню соціально-економічних проблем та посилення енергонезалежності. Регіональним центром міжнародних проектів та програм у партнерстві із Інститутом сталого розвитку проводиться експрес-конкурс «Змінюємо громаду разом», метою якого є підтримка кращих локальних проектів місцевого розвитку.

До конкурсу запрошуються органи місцевого самоврядування, офіційно зареєстровані громадські організації та органи самоорганізації населення. Тематичними напрямами конкурсу є:

-         сприяння зростанню спроможності громад в умовах сучасної реформи добровільного об’єднання громад;

-         розв’язання нагальних соціально-економічних проблем місцевих громад;

-         реалізація ініціатив, які спрямовані на підвищення рівня енергонезалежності та використання альтернативних джерел енергії об’єктами соціальної сфери.

Опис проектної заявки, що приймається до розгляду, повинен мати наступну структуру:

-         назва та короткий опис організації-подавача заявки;

-         прізвище, і’мя керівника проекту, номер його телефону та електронна пошта;

-         назва проекту;

-         мета та задачі проекту;

-         короткий опис запланованої діяльності;

-         очікувані результати від впровадження проекту;

-         статті витрат бюджету проектної пропозиції.

Проектна пропозиція не повинна перевищувати 3 аркуши формату А4, шрифт Arial 12й кегль, одинарний інтервал.

Будуть розглядатись заявки, бюджет яких не перевищує 10 000 доларів США. Разом з тим, у разі унікальності та високого рівня інноваційності проектної заявки, вона може отримати додаткове фінансування.

Кращі проектні заявки пройдуть краш-тест на реалістичність та життєздатність отриманих результатів за участі представників національних та регіональних організацій-донорів. Краш-тест проектних заявок відбудеться 19 червня 2015 р. в рамках проведення Форуму Реформ у Харкові.

Представники кращих проектних команд будуть запрошені до участі у «Першій літній школі проектного менеджменту», яка відбудеться 19-23 червня у одному із заміських готельних комплексів Харківської області. Передбачається, що проектні команди в рамках роботи літньої школи зможуть доопрацювати власні проектні пропозиції. Витрати, пов’язані із проїздом від Харкова до місця проведення літньої школи, а, також, проживання і триразове харчування буде покрито за рахунок організаторів.

Проектні пропозиції приймаються до 24.00 15го червня 2015 р. за адресою: [email protected]

Для отримання інформації та запитань звертайтесь до Регіонального центру міжнародних проектів і програм за телефоном 057 706 15 44 або електронною поштою [email protected]

Проведення Форуму Реформ та «Першої літньої школи проектного менеджменту» здійснюється Інститутом сталого розвитку, Регіональним центром міжнародних проектів і програм за підтримки нетехнічного компоненту проекту «Український інститут газу нетрадиційних джерел» та Британської ради в Україні. Проектні пропозиції підтримуються Регіональним фондом підтримки енергоефективності та альтернативних джерел енергії.

Контакти

Коментарі

Юрій Івченко   3256 днів тому   #  

Коли б гранти видавались волонтерам!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.