bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс громадських ініціатив для НУО та волонтерів
16.02.2015

Метою даного конкурсу є сприяння громадянської активності та підтримка громадських ініціатив, спрямованих на об’єднання зусиль громадян для вирішення локальних проблем та відновлення життєдіяльності місцевих громад.

До участі запрошуються зареєстровані громадські, благодійні, некомерційні організації; вузи, школи, соціальні установи; органи самоорганізації населення та ініціативні групи мешканців Новоайдарського, Старобільського та Попаснянського районів.

В рамках конкурсу пріоритетними є наступні напрямки діяльності:

1. Підтримка ініціатив в соціальній сфері.

2. Підтримка ініціатив в культурній сфері.

3. Підтримка ініціатив в освітній сфері.

Для участі необхідно заповнити анкету учасника, яка знаходиться в додатку до оголошення.

Кінцевий термін подання заявок - до 23:59 1 березня 2015 р. Повний пакет документів разом з додатками необхідно надсилати на адресу – [email protected]

Максимальна сума гранту для проектів-переможців передбачена в розмірі до 1000 грн. Заплановано підтримати в рамках конкурсу 3 громадські ініціативи.

У разі, якщо відсутня можливість перерахування суми гранту на розрахунковий рахунок організації - переможцю, передбачається можливість придбання та передачі матеріальних цінностей або витратних матеріалів на аналогічну суму.

Не розглядаються проекти політичних та релігійних організацій, органів державної влади та місцевого самоврядування, а також комерційних структур.

Конкурс проводиться ЛОО «Суспільна служба правової допомоги» в рамках проекту «Захист прав та надання безоплатної правової допомоги мешканцям Лутугинського, Старобільського, Новоайдарського районів» за фінансової підтримки Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.