bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти на реалізацію програми зі сприяння становленню медіації в Україні
28.12.2014

Грант буде надано на виконання діяльності з обгрунтування  потреби  в законодавчому  врегулюванні застосування в Україні  процесу медіації як на позасудовій, так і судовій стадії вирішення спорів, розробки навчальних програм для суддів з питань медіації та підготовки команди суддів-викладачів НШСУ для викладання курсу з основ медіації, а також сприяння  підвищенню обізнаності громадян  про  переваги  вирішення спорів шляхом медіації.

У межах цієї Грантової програми поставлені такі завдання:

  • розробка навчальних програм для суддів з питань медіації;
  • підготовка команди суддів-викладачів НШСУ для викладання курсу з основ медіації;
  • сприяння  підвищенню обізнаності громадян  про  переваги  вирішення спорів шляхом медіації;
  • проведення дослідження необхідності законодавчого урегулювання застосування в Україні альтернативного способу вирішення спорів – медіації;
  • оприлюднення результатів  роботи з виконання грантового проекту.

В рамках програми грантів буде надано 1 грант у розмірі до 300 тис. грн. Орієнтовний початок виконання проекту – 1 березня 2015 року, тривалість – 9 місяців.

Заявки на участь у конкурсі грантів приймаються до 20 січня 2015 року, 17:00. Заявки слід подавати в електронному та паперовому вигляді. Пакет документів для подання заявки слід надсилати в офіс Проекту USAID «Справедливе правосуддя» до зазначеного вище терміну.

Докладний опис грантової програми, вимог до одержувачів грантів, інструкцій щодо підготовки та подання заявки на одержання гранту та форми документів наведено в оголошенні про грантову програму та додатках до нього. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.