bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пресс-конференція: активісти провели незалежну експертизу питної води (Миколаїв)
21.05.2018

24 травня 2018 року об 11:00, у «Кризовому медіа-центрі. Миколаїв» за адресою пр. Центральний, 68 відбудеться прес-конференція на тему «Результати незалежної експертизи питної води в Миколаєві».

Ініціативна група миколаївців «За безпечну воду» провела незалежну експертизу питної. Встановлено, що питна вода не відповідає вимогам Державних санітарних норм та правил “Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною”. На підставі висновків незалежної експертизи група юристів і громадських діячів підготувала петицію до Миколаївської міської ради з вимогою вжити заходи.

 Доповідачі:

-        Трамбовецкая Тамара – голова правління ГО “Аналітично-правозахисне об’єднання «Викривач» - про результати експертизи;

-        Вадим Мельников – директор ГО “Аналітично-правозахисне об’єднання «Викривач» - про петицію та подальші дії і заходи.

До участі у конференції також запрошені представники виконкому Миколаївської міської ради,  МКП «Миколаївводоканал», Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївські області, ДУ «Миколаївський обласний лабораторний центр МОЗ України» та підприємці, які займаються продажем питної води через пункти розливу.

Час: 11:00-12:00

Дата: 24 травня 2018 року.

Місце: «Кризовий медіа-центр. Миколаїв» (м. Миколаїв, пр. Центральний, 68).

Захід проводиться за підтримки Чеського незалежного соціально-екологічного руху NESEHNUTI http://nesehnuti.cz/. 

Довідки за телефонами: (050) 935-62-23 – Юлія, (097) 712-62-87 – Борис.

Контакти

  • Ініціативна група «За безпечну воду»
  • [email protected]
  • 097-712-62-87

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.