bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Виставка Alumni Fair з випускниками коледжів США
30.03.2018

14 квітня 2018 року в America House Kyiv відбудеться щорічна виставка освіти у США за участі випускників американських ВНЗ - Alumni Fair. Відвідувачі зможуть вживу поспілкуватися з випускниками та поставити їм всі свої питання про життя в ритмі американського студента.

EducationUSA запрошує 14 квітня 2018 року в America House Kyiv на щорічну виставку освіти у США за участі випускників американських ЗВО - Alumni Fair. Гості заходу отримають чудову можливість зустрітися та перейняти досвід американських та українських випускників коледжів та університетів США.

Звісно, тут не буде жодної “чарівної пігулки”, яка б допомогла вступити до університетів США без зайвих зусиль. Натомість EducationUSA, та випускники американських ЗВО нададуть максимум інформації щодо всіх особливостей, підводних каменів та можливостей навчання у США. Після цього процес вступу до університету вже не здаватиметься настільки непосильним завданням.

Окрім варіантів отримання вищої освіти, відвідувачі також зможуть дізнатися про програми Уряду США, Американських рад з міжнародної освіти, Консультативних центрів мережі EducationUSA в Україні та приватних фундацій. Програма Alumni Fair включатиме майстер-класи, сесії запитань та відповідей, а також можливості прямого спілкування із випускниками вищих навчальних закладів США.

Участь у Alumni Fair є безкоштовною, все, що необхідно - зареєструватися за посиланням: http://bit.ly/2GdbePN

Контакти

  • EducationUSA Ukraine
  • [email protected]
  • +38 (044) 289-3952; 289-3953; 289-3977
  • https://edusa.org.ua/
  •  https://www.facebook.com/EducationUSA.Ukraine

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.