bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лекція «Досвід приєднання до ЄС Чеської Республіки» (Київ)
03.11.2016

17 листопада 2016 р. в Київській школі економіки вібудеться відкрита лекція депутата Європейського парламенту Діти Харанзової. Тема лекції: «Досвід приєднання до ЄС Чеської Республіки». Дедлайн - 16 листопада 2016 р.     

Пані Харанзова є чеським політиком та дипломатом. Її було обрано до Європейського парламенту в 2014 році і вона є членом комітету Комітету з питань внутрішнього ринку та захисту прав споживачів та заступником члена Комітету з міжнародної торгівлі.

До того як пані Харанзова приєдналася до Європейського парламенту, вона приймала участь у програмі Phare (фінансовий інструмент Європейського Союзу для допомоги країнам-кандидатам з Центральної та Східної Європи у підготовці до вступу в ЄС) та була зосереджена на реформі державного управління у Чеській республіці. Пані Харанзова також працювала в Міністерстві закордонних справ Чехії у час, коли Чехія приєдналася до ЄС у 2004 році та під час Президенства Чехії в ЄС у 2009 році. Минулого року Діта Харанзова приймала участь у Київському напівмарафоні, символічній події, яка відбувалася заради підтримки реформ в Україні.

Лекція буде проходити в рамках проекту #UkraineReforms, спільного проекту Центру Європейських Студій ім. Вілфреда Мартенса, Київської Школи Економіки та ініціативи Сильніші Разом, який стартував наприкінці 2014 року заради підтримки реформ в Україні.    

Для участі зареєструйтеся, будь ласка http://bit.ly/2eCAygh. Реєстрація триває до 16 листопада 2016 р.    

Дата та час: 17 листопада, 19.00

Міце проведення: Київська школа економіки (вул.Дмитрівська, 92-94)

Мова: Англійська 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.