bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ознайомча зустріч з Українським жіночим фондом (Дніпро)
18.07.2016

Український жіночий фонд (УЖФ) запрошує представниць та представників жіночих громадських організацій на відкриту ознайомчу зустріч, яка відбудеться 4 серпня 2016 року в місті Дніпро за адресою: Гендерний клуб «Дніпро», 10-й корпус Національного гірничого університету, пр. Яворницького, 19, м. Дніпро. Початок зустрічі об 14.00, орієнтовна тривалість – 1,5 години.

Під час зустрічі Ви дізнаєтесь про діяльність УЖФ, існуючі програми Фонду, його пріоритетні напрямки, актуальні конкурси на отримання грантів та можливості співпраці. Також Ви матимете можливість ознайомитись з аплікаційною формою УЖФ для написання проектних пропозицій та отримати відповіді на уточнюючі запитання.

Для підтвердження участі у зустрічі зареєструйтесь, будь ласка, за посиланням.

Просимо Вас розповсюдити інформацію про зустріч серед жіночих організацій Вашого регіону.

Український жіночий фонд - міжнародна благодійна організація, заснована 2000 року, яка допомагає жіночим організаціям відігравати активну роль у процесах розбудови демократичного суспільства, яке забезпечує рівність, справедливість та реалізацію людських прав шляхом підтримки громадянського суспільства через надання фінансових можливостей.

За додатковою інформацією щодо зустрічі просимо звертатися за номером телефону +38050 383 1026 (Колковська Ірина).

Контакти

  • Колковська Ірина
  • +38050 383 1026

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.