bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум ідей в рамках проекту «Ідея змінює країну» (Львів)
12.05.2016

28-29 травня 2016 р. у Львові відбуватиметься «Форум ідей». Якщо Ви старшокласник і маєте гарну соціальну ідею, то ми допоможемо вам в її реалізації. Ми зможемо допомогти написати проект, щоб втілити у життя вашу ідею.

Серед молоді Львівщини успішно реалізовується проект «Ідея змінює країну». Перші зустрічі із старшокласниками та молодими активістами Львівської області стартували в березні 2016 року. Вже організовано близько 50 зустрічей та проведено тренінги для більш ніж 1500 молодих людей.

baner

Лекторами та тренерами зустрічей є лідери обласних громадських організацій, успішні громадські діячі та керівники відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації, які допомагають учасникам проекту  зрозуміти процес генерування ідей та пошуку ресурсів на їх реалізацію.

Найбільшим потенціалом України є покоління амбітної молоді, покоління, яке мислить, творить і готове брати на себе відповідальність. Найголовніше зараз не проґавити шанс скерувати їхню енергію на розвиток нашої держави. Тому «Ідея змінює країну» - це креативна платформа для нових проектів, якісних змін та формування молодих лідерів. Організатори ставлять за мету об’єднати талановиту, соціально-відповідальну молодь, яка готова активно включатися у життя громади та держави.

Отож, запрошуємо молодь подавати свої ідеї до 23 травня на електронну адресу [email protected] скинути заповнену аплікаційну форму, адже це дасть шанс взяти участь у підсумковому заході - Форумі ідей, який відбудеться у 28-29 травня у м. Львові. Автори трьох найкращих проектів, які будуть напрацьовані протягом Форуму, отримають фінансування на їх реалізацію.

Аплікаційна форма учасника проекту

Чекаємо на ваші заявки, адже саме ваша ідея може стати початком позитивних змін у нашій країні!

Організатори повідомлять фіналістів 25 травня.

Організатори проекту – департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації, ЛОО “Спілки Української Молоді в Україні”, Український католицький університет та Львівський обласний молодіжний центр.

Контакти

  • Андрій Ковальський
  • +380 (67) 723 76 39

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.