bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Челенджтон «Рух вперед для України» в Американському домі
18.02.2016

Американський дім у Києві запрошує IT-спеціалістів та програмістів, дизайнерів, волонтерів, представників громадянського суспільства, працівників НУО та державного сектору на Челенджтон «Progress 4 Ukraine» (Рух вперед для України), який відбудеться 10-12 березня 2016 року в Американському домі (м. Київ, вул. М. Пимоненка, 6).

Мета Челенджтону – знайти нові рішення для подолання викликів (челенджів), які стоять на шляху України до успішного впровадження реформ, наприклад: корупція; економічний спад; невисока участь громадян у впровадженні реформ; низький рівень координації зусиль між громадським та державним секторами і залучення громадян до прийняття рішень та місцевого урядування; непоінформованість громадян про зміни; відсутність дієвих механізмів зворотнього зв’язку. 

Ситуація в країні починає змінюватися. Вже вдалося створити відкриту електронну систему декларування доходів публічних осіб та держслужбовців, започатковано систему конкуренції і підвищення якості адміністративних послуг, надано ширші права й нові повноваження місцевим громадам тощо. Проте для успіху реформ і перетворень українському громадянському суспільству не вистачає механізмів та інструментів, аби отримувати оновлення про хід реформ в країні. Важливим завданням є забезпечення дієвого і постійного суспільного контролю та участі, які є важливими чинниками розвитку України. 

Зацікавилися? Прочитати повністю умови участі та подати заявку можна за наступним посиланням - https://goo.gl/HmuEx1
 
Кінцевий термін подання - 29 лютого 2016 року.
 
Чекаємо на ваші заявки та бажаємо успіху!

Контакти

  • Американський дім у Києві
  • [email protected]
  • http://www.americahousekyiv.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.