bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: кіношедеври, «Світ очима самотності», таємниці історії України та тонкощі інформації
05.02.2016

Пропонуємо до Вашої уваги події, що відбуватимуться у Києві 6-7 лютого 2016 року. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Насичених вихідних! 

6 лютого 2016 року – Показ документального фільму «Spinning Plates» в Американському Домі. Фільм висвітлює історії незвичайних ресторанів та унікальних людей, які дали цим закладам життя. Початок показу о 15.00. Вхід вільний (за наявності документа, що підтверджує особистість).

Читати більше…

6 лютого 2016 року – Лекція «Функціональність і мінімалізм естетики Баугаузу» у 32Vozdvizhenka ARTS HOUSE о 17.00. У рамках виставки «ПредмеТи» усі бажаючі зможуть  прослухати лекцію Діани Клочко про один з найвидатніших художніх закладів, який об’єднав архітектуру, дизайн та образотворче мистецтво Баугауз, що був заснований у 1919 році в Веймарі, Німеччина. Вартість – 50 гривень.

Читати більше…

6 лютого 2016 року - Тренінг OSINT Academy від Інституту постінформаційного суспільства з використання інструментів і методик Open Source Intelligence. Даний тренінг допоможе журналістам, блогерам, активістам навчитися прийомам глибинного пошуку в інтернеті з метою отримання вміння розвінчувати фейки та перевіряти дані. Лекція відбудеться у Медіа Центрі НОВА КРАЇНА о 10.00. Участь безкоштовна за умови реєстрації.

Читати більше…

6 лютого 2016 року – Лекції у Національному музеї історії України.

12.00 – Лекція-практикум «Родоводи України: що потрібно знати для написання власного родоводу». Під час лекції можна буде ознайомитись із основними документами: метричними книжками, сповідними книгами, ревізькими казками, кліровими відомостями, формулярними списками, а також архівами, котрі є необхідними у процесі пошуку та дослідження. Необхідна реєстрація. Вартість – 10-30 грн.

Читати більше…

16.00 – Лекція «Міфи і таємниці давньої історії України». Усі охочі дізнаються про часи Трипілля та трипільців, про сучасну картину досліджень цієї найбільш міфологізованої епохи в історії нашого краю. Вхід вільний.

Читати більше…

6-7 лютого 2016 року - Соціально-благочинна фотовиставка «Світ очима самотності» у Центрі сучасного мистецтва М17. Цей проект є результатом відвідування дитячих будинків, лікарень, притулків для тварин, будинків престарілих. Виставка покликана показати життя у самотності серед людей. У роботі над проектом брало участь безліч людей із різних сфер, які виступили волонтерами і добродійниками. Вхід вільний.

Читати більше…

6-7 лютого 2016 року – Дивовижне цвітіння азалій та камелій в оранжерейному комплексі ботсаду імені Гришка. Посеред зими відвідувачі можуть поринути в атмосферу справжнього тропічного літа. В оранжерейному комплексі пік цвітіння квітів. Усі охочі мають змогу придбати рослину, що сподобалася. У вихідні графік роботи з 11.00 до 16.30. Вартість – 30 грн, школярі – 10 грн, пільгові категорії – вхід вільний. Вхід в оранжерейний комплекс – 10 грн.

Читати більше…

7 лютого 2016 року – Екскурсія «Мистецтво українських шістдесятників. Можливість музею». О 14.00 відвідувачі дізнаються про усі деталі дослідження мистецького пласту 1960-х. Уперше за багато років роботи українських художників-шістдесятників експонуються у Національному художньому музеї України разом. Ці твори будуть представлені як цілісне мистецьке явище - всупереч тому, що художники працювали у герметичних, майже не сполучених між собою контекстах і за життя не виставлялися поруч. Подія відбудеться у Національному художньому музеї України о 14.00. Необхідна попередня реєстрація. Вартість – 10-40 грн.

Читати більше…  

7 лютого 2016 року - Показ фільму «Касабланка» у кінотеатрі «Кінопанорама». Час показу – 16.00. Фільми, що демонструються у Кіноклубі «БЛОУ-АП»  – це потужні кіношедеври, перевірені часом. «БЛОУ-АП» поєднав у собі елементи творчої лабораторії та психологічного тренінгу, де ви зможете аналізувати різні життєві ситуації разом з героями фільмів. Вартість - 50 грн. 

Читати більше…

7 лютого 2016 року – Лекція-воркшоп «Професія - Менеджер фотографа» у рамках циклу лекцій про сучасну фотографію. Серед тем лекції - моніторинг виставок та конкурсів, підготовка та оформлення заявок. Подія відбудеться в арт-центрі Якова Гретера о 14.00. Вхід вільний.

Читати більше…

7 лютого 2016 року – Лекція «Вузликова Писемність. Від Клубочка До Книги». Зустріч допоможе зрозуміти, чому для запам’ятовування використовували мотузки, як можна запам’ятати інформацію за допомогою вузлів, що таке вузликова писемність та багато іншого.  Зустріч відбудеться в Освітній станції 31B1о 14.00. Вартість – 100 гривень.

Читати більше…

Підготувала Катерина Бова

Контакти

Коментарі

Раїса Бабченко   3012 днів тому   #  

дуже цікаві події у Києві!на жаль не зможемо приєднатися,особливо, до квітучих камелій у ботсаду та секції про родовід.Адже у нашій родині вчора поповнення-четвертий онук ,другий в родині сина!!!

  •   Пiдписатися на новi
Катерина Полякова   3012 днів тому   #  

Вітаємо Вас із цією чудовою подією) Нехай малюк росте здоровим на радість усім :)

  •   Пiдписатися на новi
Раїса Бабченко   3012 днів тому   #  

Дякую!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.