bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вже в цю суботу відбудуться зустрічі «Живої бібліотеки» в Києві, Харкові та Кривому Розі
06.10.2015

«Жива бібліотека» – це унікальний формат спілкування, при якому в ролі Книг виступають люди, а Читачів - гості. У останніх з’являється можливість задати питання, попросити поради, і поділитися своїми емоціями від «прочитання», тобто спілкування з Книгою. На зустрічах панує сімейна, дружня атмосфера, і при бажанні, Читач може перетворитися на Книгу, поділитися своєю історією.

Книги діляться секретами успіху, розповідають про нелегкі часи і про те, як у них вийшло вийти переможцями. Як і в справжній бібліотеці, Книгу можна перегортати і переходити до наступної, таким чином - знайти Свою, яка до душі.

На цих зустрічах ви почуєте історії людей, які приїхали з Донбасу та Криму. Вони багато чого пережили і через багато що пройшли. Зараз вони готові поділитися своїми спогадами і «сюжетами» зі свого життя. Можливо, саме спілкування з ними допоможе зруйнувати стереотипи про «переселенців», які сформувалися в суспільстві.

Якщо ви відкриті до діалогу і до нових знайомств, прагнете  самовдосконалення, або ж Вам є, що розповісти - приходьте в цю суботу на зустріч «Живої Бібліотеки».

Зустрічі проводяться в рамках проекту «Живі бібліотеки: будуємо зв’язку з Донбасом» за фінансової підтримки агентства США з міжнародного розвитку USAID.

Усі подробиці можна знайти на сторінках проекту або за телефонами:

Київ

+38 050 021 12 65, Наталія

https://vk.com/public103435992

Харків

+38 095 546 18 62, Ксенія

https://vk.com/hldonbass_kharkiv

Кривий Ріг

+38 095 881 94 78, Марина

https://vk.com/humanlibrarydonbas

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.