bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фонд ІЗОЛЯЦІЯ відкриває AU pop-up виставку, присвячену Маріуполю
21.08.2015

28 серпня в 19:00 фонд ІЗОЛЯЦІЯ (м. Київ; вул. Набережно-Лугова, 8відкриває AU pop-up виставку в рамках міжнародної програми резиденцій Architecture Ukraine, яка тривала в Маріуполі та Києві з 6 липня по 28 серпня. 

Ініційована та проведена ІЗОЛЯЦІЄЮ та архітекторами з Великобританії Крістсом Ернстсонсом та Ріком Роуботамом, програма Architecture Ukraine досліджує міський контекст Маріуполя. 

AU pop-up виставка складається з інсталяцій, документальних відео, малюнків, прототипів, моделей і відео-проекцій. Спільна робота включає в себе дослідження і дані, зібрані резидентами проекту Architecture Ukraine - Ганною Балаш, Світланою Демченко, Франциско Лобо і Ромео Муринов, Робіном Коененом і Даніель Росалес, Фулком Трефферсом, Джастіном Тайлером Тейтом, Лючією Маффей, колективом METASITU (Ліва Дударєва та Едуардо Кассіна) і колективом wot tak (Ганна Бажанова, Марта Дьяченко, Митя Чуриков, Ерік Запєл). 

Відкриття виставки супроводжується двома лекціями міжнародних лідерів думок у галузі архітектури - Ліамом Янгом (Великобританія) і Євою Франч(США).Ліям Янг входить в топ-25 людей, які змінять архітектуру і дизайн, засновник Futures Think Tank Tomorrow’s Thoughts Today та дослідницької студії Unknown Fields. 

Єва Франч - виконавчий директор Storefront for Art and Architecture. Її робота була представлена на FAD Barcelona, Венеціанської архітектурної бієнале, Шанхайської архітектурної бієнале та ін. 

AU pop-up виставка буде відправлена до Маріуполя після відкриття в Києві, щоб представити зібрані дані місцевим спільнотам, від якого ми сподіваємося отримати прямі відгуки про подальшу реалізацію проектів. 

Проект Architecture Ukraine був створений для підняття суспільної самосвідомості через фізичну та цифрову інтервенціію в місто, яке постраждало від нинішньої війни. Завданням учасників проекту - резидентів з різних країн - було оцінити проблему міста з боку, вивчити та зібрати дані за складовими урбаністичної агломерації, паралельно дослідивши соціальну «тканину» регіону. Адже розуміння глобального контексту є необхідним елементом для позитивної «зміни свідомості» жителів міста. 

Деталі виставки 

Назва: AU pop-up виставка 

Учасники: Анна Балаш (Угорщина), Світлана Демченко (США), Франциско Лобо (Португалія) і Ромеа Муринов (Польща), Робін Коен (Німеччина) і Даніель Росалес (Німеччина), Фулко Трефферс (Нідерланди), Джастін Тайлер Тейт (США / Канада), Лючія Маффей (Італія), колектив METASITU (Ліва Дударєва (Латвія) і Едуардо Кассіна (Іспанія) і колектив wot tak (Ганна Бажанова (Киргистан), Марта Дьяченко (Україна), Митя Чуриков (Україна), Ерік Запєл (США). 

Куратори: Крістс Ерстсонс (Латвія), Рік Роуботам (Великобританія) 

Відкриття: 28 серпня, з 19:00 до 21:00 

У рамках відкриття виставки буде проведено лекції:

 28 серпня, 17:00 - Ева Франч (Storefront for Art and Architecture, США),OfficeUS

18:00 - Ліам Янг (Tomorrows Thoughts Today, Великобританія), Усюди: Кім Кардашян і темна сторона екрану 

Приміщення фонду ІЗОЛЯЦІЯ (м. Київ; вул. Набережно-Лугова, 8)

Час роботи: вівторок - субота, з 12:00 до 20:00. 

Вхід вільний

Контакти

  • http://izolyatsia.org/ua/
  • м. Київ; вул. Набережно-Лугова
  •  8

Коментарі

Марія Савіна   3157 днів тому   #  

ДЕ проходить виставка?

  •   Пiдписатися на новi
Омельченко Валерія   3157 днів тому   #  

У приміщенні фонду ІЗОЛЯЦІЯ (м. Київ; вул. Набережно-Лугова, 8).

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.