bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Польський досвід реформ від Яна Белецького
11.05.2015

13 травня (середа) Інститут лідерства та управління в рамках програми Політичні Студії  запрошує на відкриту зустріч-дискусію з екс-прем’єр-міністром Польщі Яном Кшиштофом Белецьким на тему “Польська трансформація  початку 90-х: досвід польських реформ для України”.

Зустріч відбудеться 13 травня 2015р. о 18:15 у приміщенні Українського Католицького Університету.  Робоча мова англійська з супроводом синхронного перекладу.

Вхід на відкриту зустріч вільний за умови попередньої реєстрації за посиланням. Реєстрація є обов’язковою, через обмежену кількість місць. Після реєстрації Ви отримаєте лист з детальною інформацією щодо місця проведення зустрічі.

Даний візит Яна Кшиштофа Белецького до України відбувається в рамках проекту “Ukraine reforms”, який проводить KSE в партнерстві з РПР, Центр.ЮА та Martens Centre.

Партнером події є ГО «Українська Галицька Асамблея» та Школа управління УКУ.

Довідка.

Ян Кшиштоф Белецький -  польський політик, економіст, прем’єр-міністр з 4 січня по 5 грудня 1991 року. В даний час - Голова Правління Партнерів Компанії «Ernst and Young Польща»

Закінчив ліцей імені Пнівського в Гданську, факультет економіки транспорту Гданського університету. У 1970-ті роки працював асистентом в Інституті економіки водного транспорту, в 1980-1982 — в Центрі підготовки управлінських кадрів міністерства машинобудування. Був експертом «Солідарності», під час воєнного стану співпрацював з підпільним рухом, в травні 1982 звільнений з роботи з політичних мотивів. У 1982-1985 займався власним бізнесом, потім заснував кооператив «Світанок», в якому працювали діячі опозиції, що піддавалися переслідуванням.

Колишній прем’єр-міністр Польщі, Міністр з питань євроінтеграції, співзасновник ліберально-демократичного  конгресу, від якого був обраний депутатом Сейму , виконавчий директор ЄБРР у Лондоні, відповідальний за діяльність ЄБРР у Польщі, Болгарії та Албанії. Активний діяч у політиці та економіці протягом двадцяти років. З 2010 по 2014 призначений прем’єр-міністром Дональдом Туском на посаду Голови Економічної Ради, головне завдання якої – надання незалежної та об’єктивної оцінки поточної та запланованої діяльності уряду. У січні 2015 року пан Белецький обійняв посаду Голови Правління Партнерів компанії «Ernst and Young Польща». Також з 2010 є професором Гданського Університету. У 2010 році отримав від Президента Коморовського найвищу нагороду Польщі – Орден Білого Орла.

Пан Белецький опублікував низку статей для польських та закордонних експертних журналів та газет, серед яких The Wall Street Journal, Europe’s World, Rzeczpospolita, Gazeta Bankowa, Gazeta Wyborcza, Wprost, Tygodnik Powszechny, Die Welt. Автор книг «Історія Європи» (Париж, 1997) та «Ціннісно-орієнтоване управління компанією»  (Варшава, 2012)

Контакти

  • Інститут лідерства та управління УКУ
  • вул. Козельницька
  •  2а
  • м. Львів тел. +38 067 49 98 936

Коментарі

Альона Романюк   3278 днів тому   #  

Чи буде онлайн трансляція? на жаль, немає можливості відвідати дискусію, але цікаво було б послухати пана Белецького

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.