bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Полтаві стартує безкоштовна ВелоШкола для всіх бажаючих
27.04.2015

ВелоШкола для вас, якщо ви:

- давно мріяли навчитись кататись на велосипеді (участь можлива навіть якщо ви не маєте власного велосипеда — його можна буде взяти напрокат);
- погано орієнтуєтесь в правилах дорожнього руху та невпевнено їздите містом;
- хочете навчитись правильно доглядати за своїм двоколісним другом, розумітися в механізмах вашого велосипеда та вміти лагодити найпоширеніші поломки.
Заняття почнуться у травні і триватимуть до кінця вересня, проходитимуть на вихідних. Уроки проводитимуть тренери-волонтери. Участь у ВелоШколі безкоштовна, за реєстрацією.

Велошкола стартує 1 травня.

Контактна особа:

Садовнікова Ірина,

координатор проекту «Полтава велосипедна»

(066) 81 666 21

[email protected]

Проект «Полтава велосипедна» фінансується Європейським Союзом в рамках Програми малих грантів для велосипедних активістів, яку реалізують ГО «Центр соціальних та ділових ініціатив» та ГО «Асоціація велосипедистів Києва» в рамках проекту «Розвиток велотранспорту задля добробуту громад». Проект розроблений і впроваджується ініціативною групою громадських організацій «СІТІ ЛАБ» та «ВелоПолтава».

 Довідково

 ГО «СІТІ ЛАБ» — урбан-платформа міста Полтави, створена у 2014 році. Метою діяльності є сприяння сталому розвитку Полтави та підвищення рівня комфорту у містах. Велосипедизація є одним із напрямів діяльності організації.

ГО «ВелоПолтава» створена у 2009 році, зареєстрована у 2012 р. Метою діяльності є популяризація велоруху та велоспорту в Полтаві та області. 

Контакти

  • https://www.facebook.com/citylabpoltava

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.