bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація кращих дитячих проектів з енергоефективності
05.02.2015

НГО «Еремурус», координатор міжнародної освітньої програми з раціонального використання ресурсів та енергії SPARE та Національний еколого-натуралістичний центр України (НЕНЦ) запрошують на церемонію визначення переможців національного  туру  конкурсу учнівських  проектів  з енергоефективності «Енергія і середовище 2015», що  відбудеться 16-17 лютого у приміщенні НЕНЦ (вул. Вишгородська 19).

Питання енергоефективності сьогодні є одним із найбільш актуальних для економіки України. Девіз конкурсу «Енергія і середовище» - «Енергоефективність – найбільш велике, чисте та дешеве джерело енергії».

Переможці конкурсу «Енергія і середовище» продовжують захист своїх робіт на міжнародному рівні. Зокрема,у 2013 році перше місце на міжнародному турі отримав проект українця Максима Волкова – електростанція на даху Макіївського міського ліцею, що й сьогодні забезпечує електроенергією шкільний кабінет хімії.

Метою конкурсу є виявлення та підтримка талановитої учнівської молоді та сприяння подальшій реалізації шкільних проектів в сфері зміни клімату, енергозбереження, та використання відновлювальних джерел енергії.

У 2015 році конкурсу виповнюється 10 років! За цей час участь у конкурсі прийняли 2816 учнів та 1459 вчителів зо всієї України. Було здобуто 6 перших місць на міжнародному турі та відзначено 424 регіональних призера!

Конкурс проходить за підтримки Королівства Норвегія, Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH, Міністерства освіти і науки України, компанії Амадеус-Україната компанії Danone.

Початок 16 лютого о 13:00.

За додатковою інформацією  та акредитацією журналістів звертайтесь до

Ольги Лаврик за телефоном 050 102 89 76 або електронною поштою

[email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.