bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соціальні стажування Global Citizen від AIESEC відкривають нові можливості
13.10.2014

Життя багатьох з нас ще з університетських років стає занадто рутинне. Але ви все ще молоді та сповнені ідей, вам просто необхідні нові емоції, знайомства, відчуття, ви прагнете пізнавати світ та відкривати у собі незнані досі можливості.

Міжнародна молодіжна організація AIESEC, представлена в 124 країнах світу, вже більш ніж 60 років організовує соціальні стажування закордоном з метою надихнути молодь на нові починання, на самовдосконалення, пізнання себе та навколишнього світу.

Ми пропонуємо вам втілити в життя все те, що ви так довго вивчали в університеті, працюючи в соціальних проектах AIESEC або громадських організаціях.

Згодна, шість тижнів (саме стільки триває стажування) -  це досить довго для тих, хто ще навчається чи вже працює. На щастя, у мене є рішення як весело, ефективно та цікаво провести два місяці зимових канікул :)

Тим паче взяти участь у  соціальному стажуванні AIESEC зовсім не складно. Вам лише необхідно  заповнити аплікаційну форму для реєстрації у проекті (https://podio.com/webforms/9312466/685807),  а пошук стажування в обраній тобою країні та організацію ми беремо на себе. Під час міжнародної програми обміну вам забезпечується місце проживання (в багатьох країнах навіть харчування) та постійна підтримка членів AIESEC в країні.

Організатором проекту виступає міжнародна молодіжна організація AIESEC.

Pеєстрація відкрита на сайті: https://podio.com/webforms/9312466/685807

Офіційний сайт: http://www.kyiv.aiesec.ua/uk

Посилання на соціальні мережіВконтактеFacebook.

Стратегічний партнер AIESEC у Києві - компанія “Kraft Foods”. Ексклюзивний маркетинг-партнер - “WINWIN Group”. Генеральний освітній партнер - фонд “Освітні ініціативи”.

Локальні інформаційні партнери AIESEС у Києві: Global Info, CinemaHall, Platfor.ma, Xvatit.com, Освітній портал, Обозреватель, StartJob.com.ua.. Головний інформаційний партнер - HeadHunter. Національні інформаційні партнери: Unistudy, Studnews, Rabota.ua.

Інформаційні партнери проекту: PRO PR, Reklama-mama, Громадський простір, B2Blab, RIU, МІМ, Kyiv School of Economics, Я-Студент, СIM, AEGEE.

Якщо виникнуть питання, звертайтесь до нашого представника з питань організації соціальних стажувань. 

Контакти

  • Оля Кондрашова
  • віце-президент з міжнародної програми стажувань
  • [email protected]
  • +38 093 816 84 34

Коментарі

Ігор Алексєєв   3480 днів тому   #  

Стажування за кордоном - справа тонка. Дуже раджу читати відгуки про орґанізацію, конкретних її функціонерів, із котрими буде спільна справа, діяльність приймаючого та відправляючого Локального Комітету. Якщо відгуків не існує в інтернеті - знайти людей, які вже проходили стажування, самотужки. І не з подібних стажувань, а з ідентичних.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.