bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Багатство в різноманітті: як перетворити проблему на ресурс?
09.10.2014

Вирішити питання, на які, здавалося, немає відповіді, згуртуватися з тими, хто мислить інакше, а проблеми перетворити на ресурси – це не фабула фантастичного роману, а реальний досвід десяти українських і вірменських громад, які протягом трьох років спільними зусиллями впроваджували проект «Рівні можливості для національних меншин та вразливих груп в реалізації культурних прав: багатство через різноманіття». Його протягом 2011–2014 рр. реалізовував Ресурсний центр ГУРТ за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках програми Східного партнерства «Культура» у десяти сільських громадах Вірменії та України.

Як зберегти хороші результати та втілити свою мрію? Як активізувати громаду для запровадження змін? Як мобілізувати внутрішні ресурси для розвитку громади? Як побудувати ефективну взаємодію між сільською радою, громадськими організаціями та волонтерами?

Запрошуємо сільських та селищних голів, а також представників сільських та селищних громадських організацій обговорити ці та інші питання під час дводенної конференції «Багатство в різноманітті: як перетворити проблему на ресурс?», що відбудеться у форматі відкритого простору.

КОЛИ: 30–31 жовтня 2014 року

ДЕ: м. Київ

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ: для участі у конференції необхідно заповнити реєстраційну форму до 16 жовтня 2014 р.

Про результати відбору та місце проведення учасників повідомлять додатково.

Контактна особа:

Ірина Юрченко,

[email protected]

+38 044 296 10 52

Контакти

Коментарі

Bолодимир Любивий   3487 днів тому   #  

Це дуже важлива тема, бо зараз село прокидається і йому конче потрібні методи ефективного управління та взаємодії в рамках громади аби перейти до вищого рівня соціальної комунікації. Тільки вперед! Кадри вірушують те, яким бути українському селу завтра...

  •   Пiдписатися на новi
Ольга Репіхович   3484 дні тому   #  

Дуже цікава тема.Найбільшще мене цікавить в ній взаємовідносини сільської ради,громади,громадських оригнанізацій,волонтерів,бо територіальна громада нині виконкомами майже відсторонена від управління.

  •   Пiдписатися на новi
Павло Залужний   3483 дні тому   #  

Просмо повідомити чи відшкодовується вартість проїзду і проживання для участі у семінарі.

  •   Пiдписатися на новi
Олександр Старовойтенко   3482 дні тому   #  

Сам формат проведення просто надихає енергією життя, це клондайк ідей та можливостей. Хто прийме участь, знайде відповіді на всі нагальні питання.

  •   Пiдписатися на новi
Хренова Вікторія    3481 день тому   #  

Павло, організатори забезпечують проживання, вартість проїзду не відшкодовуватиметься.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.