bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар із відстоювання прав і групових інтересів у відносинах з органами місцевого самоврядування
28.07.2013

До уваги представників інститутів громадянського суспільства України! Запрошуємо Вас взяти участь в освітній програмі, яку організовує громадська організація «ПРАВО», за фінансової підтримки «Міжнародного фонду «Відродження».

В рамках семінару учасники та учасниці ознайомляться з досвідом щодо представлення та відстоювання прав і групових інтересів у відносинах з органами місцевого самоврядування з застосуванням таких механізмів, як громадська рада, громадська експертиза та антикорупційна громадська експертиза проектів нормативно-правових актів. Навчальна програма передбачає викладення як теорії – так і конкретних прикладів застосування зазначених механізмів на практиці.

До участі в програмі  запрошуються представники інститутів громадянського суспільства з невеликих міст України, які хочуть вести діяльність на користь своєї громади та поглибити свої знання у сфері представлення та відстоювання прав і групових інтересів у відносинах з органами місцевого самоврядування.

Освітня програма розрахована на проведення 3 денного стажування у вигляді практичного семінару. Однією з умов участі є зобов’язання учасників взяти участь в програмі у повному обсязі. Організатори забезпечують учасникам та учасницям відшкодування коштів за проїзд (за наявності квитків), проживання та харчування, забезпечують роздатковими матеріалами.

Бажаючих взяти участь у навчанні  просимо заповнити анкету і відіслати її на  електронну адресу: [email protected] (тема  «Семінар») до 20 серпня 2013 року.

Заявки, які надійдуть пізніше, розглядатися не будуть.

За результатами конкурсного відбору буде сформовано групу з 15 осіб.

Про результати конкурсного відбору буде повідомлено до 1 вересня 2013 року на вказану в анкеті електронну адресу.

Критерії відбору:

  • активна життєва позиція;
  • вмотивованість до участі в проекті;

Перевага надаватиметься представникам новостворених організацій з невеликих міст України.

Семінар відбудеться в рамках проекту громадської організації «ПРАВО» «Поширення досвіду представлення групових інтересів у відносинах з органами місцевого самоврядування», який реалізовується за підтримки програми «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного фонду «Відродження».

Мета проекту: підвищити ефективність діяльності інститутів громадянського суспільства з невеликих міст України щодо представлення та відстоювання прав і групових інтересів у відносинах з органами місцевого самоврядування з застосуванням таких механізмів, як громадська рада, громадська експертиза та антикорупційна громадська експертиза проектів нормативно-правових актів.

Контакти

  • Олександр Вознюк
  • 098 53 257 53
  •  [email protected]
  • Ольга Брига
  • 067 366 86 53

Коментарі

Анна Чайковська   3923 дні тому   #  

Вкажіть, будь ласка, дату семінару. Дякую.

  •   Пiдписатися на новi
Вознюк Олександр   3922 дні тому   #  

Доброго дня Анна. Орієнтовно в вересні місяці, у першій половині.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.