bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Чи почує влада ініціативну групу «Захистимо Лісопарк» та небайдужих вінничан?
30.04.2013

Як повідомив ініціативній групі «Захистимо Лісопарк», депутат обласної Ради Кудлаєнко Сергій, депутати, які підтримують думку ініціативної групи та небайдужих вінничан проти вирубки Лісопарку, були на прийомі у голови районної ради. Він погодився винести питання доцільності будівництва медичного центру на території Лісопарку на засідання районної ради 14-го травня 2013 року.

Депутати готують своє звернення-виступ, яке планують зачитати на сесії.

Ініціативну групу буде запрошено на засідання. Тому депутати пропонують представникам групи «Захистимо Лісопарк», приготувати свій виступ для того, щоб мати більше доказів безглуздості ідеї вирубки лісопарку та будівництва на території клініки та по цій тематиці зробити звернення на сесії щодо скасування минулого рішення та недоцільності вирубки лісу.

Нагадаємо резолюцію, оголошену громадським рухом «Захистимо Лісопарк»

1.Кабінету Міністрів України - скасувати розпорядження №1203-р від 16 листопада 2011р про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ВНМУ ім. Пирогова площею 6.8 га(землі лісогосподарського призначення(ліси) для будівництва міжрегіональної університетської клініки і прийняти рішення щодо виділення іншої ділянки

2.Вінницькому меру В. Гройсману - надати доступ громадськості до проекту нового генерального плану Вінниці громади?

3.Голові Вінницької районної державної адміністрації - скасувати розпорядження №15 від 16.01 2012р «про надання дозволу на розроблення детального плану території для будівництва клініки

4.Звернутися до депутатів Вінницької районної ради про винесення на сесію питання сканування - рішення ради №104 від 27 квітня 2012р

5.Закликаємо усі політичні сили, небайдужих вінничан, громадські організації Вінниччини брати активну участь у контролі діяльності влади у питанні виділення земельного участку під забудову Вінницькою районною радою, яка виносить це питання на сесію 14-го травня 2013 року.

6.Звертаємося до кожного з депутатів Верховної Ради від Вінниччини з проханням зробити все необхідне для недопущення будівництва клініки та інших об’єктів на території Лісопарку.

7. Крім того, просимо Вас докласти всіх зусиль, щоб територію лісопарку та П’ятничанського лісу не було передано до складу території міста Вінниця, адже у цьому разі процедура відчуження даних територій надзвичайно спроститься, що неминуче призведе до зловживань та нових спроб отримання дозволів на забудову даної території.

Контакти

Коментарі

Сергій Мар'янчук   4019 днів тому   #  

ШАНОВНІ ВІННИЧАНИ!
У вівторок, 14-го травня о 09:45 Вінницька районна рада
(зупинка трамваю «40-річчя Перемоги», Хмельницьке шосе, 17) буде розглядати питання доцільності будівництва клініки на території вінницького Лісопарку.

Просимо всіх небайдужих прийти до Вінницької районної ради, та підтримати участю в мітингу, щодо недопущення вирубки лісу, будівництва клініки та інших об’єктів на території Лісопарку!

  •   Пiдписатися на новi
Сергій Мар'янчук   4013 днів тому   #  

Боротьба за Лісопарк у Вінниці не припиняється. Незважаючи на те, що крапку у питанні будівництва лікарні на території лісу начебто поставили, з юридичної точки зору це питання ще й досі не вирішили. Влада й досі не виділила місце під будівництво клініки.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.