bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на участь у молодіжному обміні “Hush Puppies”
10.03.2013

МГО "Іскра" шукає 6 учасників (3х хлопців і 3х дівчат) для молодіжного обміну "Hush Puppies", що проходитиме в м. Вільнюс (Литва) з 26 травня до 2 червня 2013 року.

Яка мета цього заходу?

Обговорити проблеми безпритульних тварин в різних країнах Європи; дізнатись, як молодь може долучитись до вирішення проблем з безпритульними тваринами/тваринами, що зазнають жорстокого поводження – волонтерська допомога в притулках, кампанії на захист тварин тощо; налагодити співпрацю між європейськими молодіжними організаціями; спланувати подальші спільні проекти. Проектом передбачаються візити в притулки для тварин в місті Вільнюс.

Яка робоча мова проекту?

Англійськa.

Які вимоги до учасників?

  • Вік 18-25 років
  • знання англійської мови на рівні, достатньому для спілкування та участі в дискусіях
  • з глибоким інтересом до теми проекту і бажанням реалізовувати власні проекти по захисту тварин в Україні
  • вітається попередній досвід участі в проектах з тваринами або досвід роботи/волонтерства в притулках для тварин
  • відкритість до інших культур та різних думок

Які фінансові умови участі?

Програма «Молодь в Дії» покриває 100% витрат на харчування, проживання, роздаткові матеріали та екскурсії, а також 70% проїзду. Внесок за участь становить 10 Євро.

Як подати заявку?

Надсилайте своє резюме англійською мовою (вказуйте в ньому свій попередній досвід громадської діяльності) та мотиваційний лист англійською мовою (Чому ви хочете взяти участь саме в цьому проекті? Чому ви хочете навчитись, а чому навчити інших? -  1 сторінка А4) на [email protected] до 28 березня 2013 року (включно). Будь ласка, вказуйте в темі листа «HUSH PUPPIES».

Всі кандидати отримають підтвердження про надходження заявки. Успішні кандидати будуть запрошені на телефонне інтерв‘ю, а після 5 квітня ВСІ кандидати отримають звістку про результати відбору.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.