bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Вінниччині відбудеться регіональний форум громадських ініціатив
15.05.2012

18 травня  з ініціативи обласної Ради та Громадської ради при облраді та облдержадміністрації відбудеться Вінницький регіональний форум громадських ініціатив.

Учасниками заходу стануть керівники органів місцевого самоврядування, місцевих органів виконавчої влади, громадських організацій Вінниччини, представники українських і міжнародних інвестиційних та донорських інституцій, посли та консули держав, зацікавлених у реалізації соціальних проектів в нашій області; представники бізнесу.

8 травня перший заступник голови обласної Ради Ігор Кревський провів засідання організаційного комітету з підготовки та проведення Вінницького регіонального форуму громадських ініціатив.

"Завдання Форуму – налагодити діалог між громадським сектором, владою і бізнесом та об’єднати їхні зусилля щодо залучення соціальних інвестицій у розвиток територіальних громад Вінницької області", – окреслив мету заходу І.Кревський.

Також він зазначив, що Форум стане майданчиком для генерування ідей щодо вирішення соціальних проблем в нашому регіоні, а також перспективного впровадження інноваційних підходів у стратегічному плануванні та місцевому розвитку.

В рамках заходу представники бізнесу, влади та грантодавці презентуватимуть актуальні проекти на 2012 рік. В свою чергу представники громадських організацій та територіальних громад зможуть перейняти корисний досвід для реалізації своїх перспективних проектів.

Початок: 9-00 -10-00 - реєстрація учасників Форуму, 10-00 – відкриття Форуму.

Місце проведення: м.Вінниця,вул.Хмельницьке шосе,7. Вінницька обласна філармонія «Плеяда».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.