bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадська рада при Донецькій ОДА: чи реально громадянському суспільству співпрацювати з владою?
30.01.2012

1 лютого 2012 року у Донецьку пройде Форум громадськості, який буде присвячений звіту Громадської ради при Донецькій ОДА перед громадою за рік своєї роботи.

Основною метою заходу є презентація досягнень та поразок Ради за 2011 рік.

Під час зборів буде дана критична оцінка роботі консультативно-дорадчого органу при облдержадміністрації, взаємовідносинам влади з громадянським суспільством та обговорено перспективи роботи на 2012 рік.

Учасники заходу матимуть можливість отримати інформацію з «перших вуст» щодо роботи Ради у вирішенні нагальних соціально-економічних проблем Донецької області, прийняти участь у дискусії, задати питання та побачити, як працює консультативно-дорадчий орган громадськості.

Окрім звіту, на зборах буде проведена ротація керівництва та обрання нових членів Громадської ради. Більш детальну інформацію по Порядку денному Форуму можна подивитись у Додатку № 1.

До участі у заході запрошуються члени Громадської ради при ДонОДА, представники інших громадських рад області, інститутів громадянського суспільства, органів влади та місцевого самоврядування регіону.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у Форумі громадськості та звітних зборах Громадської ради при Донецькій ОДА, просимо Вас до 17:00 31 січня 2012 р. надіслати на електронну адресу [email protected] заявку у довільній формі щодо участі в заході (прізвище, ім’я та по батькові, назва організації, контактний телефон).

Форум громадськості пройде 1 лютого 2012 року за адресою м. Донецьк, бульвар Пушкіна, 34, велика сесійна зала (2-й поверх будівлі ДонОДА). Реєстрація учасників - 12:30, початок роботи о 13:00, орієнтовний час роботи 4 години.

За більш детальною інформацією про діяльність Громадської ради звертайтесь до прес-секретаря Бондаренка Сергія за тел.: +38 (095) 106-81-62 або за електронною поштою: [email protected]

Для довідки:

Громадська рада при Донецькій обласній державній адміністрації – це постійно діючий колегіальний консультативно-дорадчий орган, який створений згідно Постанови Кабміну за № 996 від 03 листопада 2010 року для забезпечення участі громадян у формуванні та реалізації державної політики.

Установчі збори по обранню нового складу Ради були проведені 25 січня 2011 року. Її членами стала 71 особа, з числа представників інститутів громадянського суспільства, які працюють на території Донецької області. Громадською радою створено 13 постійних комісій, які охоплюють всі сфери життя територіальних громад регіону.

28 лютого 2011 року головою Ради обрано Кіпеня Володимира Порфировича, керівника ДОГО «Донецький інститут соціальних досліджень і політичного аналізу».

З більш детальною інформацією про діяльність Громадської ради можна ознайомитись на її блозі та на сайті Донецької облдержадміністрації.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.