bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський волонтерський флешмоб
08.06.2011

Всеукраїнський волонтерський флешмоб стартує 10 червня у Києві, Львові, Харкові та Донецьку.

Мета - перевірити, наскільки за рік до чемпіонату ми готові зустріти іноземців.

За рік до старту футбольним святом 2012 року настав час проявити волонтерський потенціал Україна!

8 червня Україна і Польща відзначать рік до офіційного старту Чемпіонату. За попередніми оцінками, футбольні матчі приїдуть оглядати близько 1 мільйона уболівальників з усього світу.

14 червня стартує набір волонтерів для обслуговування матчів. Всеукраїнський волонтерський флешмоб стартує 10 червня (п’ятниця) у Києві, Львові, Харкові та Донецьку.

Його мета - перевірити, наскільки за рік до чемпіонату ми готові зустріти різномовні маси вболівальників і гостей з багатьох країн Європи.

Суть акції: збираємося в центрі Донецька і робимо вигляд, що ми туристи. Розбиваємося на невеликі групи по 5-7 чоловік і лише англійською звертаємося до звичайних перехожих, міліціонерам, представникам комунальних служб, громадського транспорту.

Просимо пояснити: як краще дістатися тієї чи іншої частини міста, пам’яток архітектури, інших знакових місць. Де знаходиться туалет, автостанція чи аеропорт.

Розмова фіксуємо на відео та фотокамери під виглядом зацікавлених іноземців.

Після спілкування кожного “місцевий” отримує від волонтерів український-англійський розмовник з основними виразами і фразами.

Зафіксовані матеріали будуть представлені в YouTube, Facebook і на стіну волонтерської сторінки ВКонтакте. Відзначаємо оригінальні відповіді :)

Для участі в акції необхідно надіслати такі дані: П.І.Б., дату народження, місце навчання, членство в громадській (волонтерської) організації (за бажанням).

Флешмоб відбудеться 10 червня.

Рівень володіння англійською учасниками повинен бути не нижче “intermediate”. Списки учасників формуються до 09.06. 2011

Кількість учасників обмежена. Збір о 15:00 - за будівлею музично-драматичного театру в амфітеатрі біля пам’ятника Пушкіну. 

Контакти

Коментарі

Тимчук Тарас    4702 дні тому   #  

Тетяно, як результат?
Дивлюсь цей ролик і думаю, про що ж буде на співбесіді запитувати волонтер Кличко https://www.youtube.com/watch?v=m25QJ2grBDs&feature=player_embedded

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.