bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Друга міжнародна конференція «Стан громадянської освіти у пострадянських країнах» (Грузія)
29.02.2016

Асоціація викладачів громадянської освіти (CELA) розпочинає прийом тез для участі у Другій міжнародній конференції «Стан громадянської освіти у пострадянських країнах: від формальних до неформальних практик», яка пройде у Тбілісі, Грузія, 20-21 травня, 2016 року.

Строк подачі заявок: 15 квітня 2016 р.

Конференція орієнтована на науковців, дослідників, викладачів. Перевага буде надана представникам зі Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії.

Дата конференції: 20-21 травня 2016 р.

Для участі у конференції необхідно надіслати резюме та тези (250-300 слів) у форматі MS Word (.doc) до 15 квітня 2016 року за адресою: [email protected]. У рядку “Тема листа” просимо вказувати “2016 CELA Conference”. Матеріли приймаються російською, англійською та грузинською мовами. Відібрані роботи будуть опубліковані у збірці матеріалів конференції.

Робочі мови конференції: англійська, російська, грузинська.

Організаційний внесок не передбачений, учасники будуть забезпечені харчуванням у дні конференції. Однак, витрати, пов’язані з оплатою проїзду та проживання, учасники несуть самостійно.

Для отримання більш детальної інформації Ви можете зв’язатися з CELA за адресою: [email protected], або відвідати наш сайт: http://www.cela.ge/en та сторінку на Facebook www.facebook.com/celageo

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.