bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Стан та перспективи реалізації реформи системи надання адміністративних послуг»
05.03.2015

12 березня 2015 року о 14:00 в місті Миколаїв (вул. Адміральська, 22, - 4 поверх мала зала Миколаївської обласної державної адміністрації), відбудеться круглий стіл «Стан та перспективи реалізації реформи системи надання адміністративних послуг на Миколаївщині». Захід організовує громадська організація «Агентство економічного розвитку» при партнерстві з Миколаївською обласною державною адміністрацією та ММГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» в рамках проекту «Залучення громадськості до реформування системи надання адміністративних послуг на Миколаївщині».

Основною метою заходу є публічне обговорення стану реалізації реформи системи надання адміністративних послуг, зокрема процесу передачі адміністративних послуг від державних органів до центрів надання адміністративних послуг згідно Розпорядження КМУ №523-р від 16 травня 2014 р.

Під час круглого столу заплановані наступні виступи:

- «Результати моніторингу стану реалізації реформи системи надання адміністративних послуг в м. Миколаїв» - Золотухіна Тетяна – координатор проекту, «Фонд розвитку м. Миколаєва»

- «Огляд ситуації щодо стану реалізації реформи системи надання адміністративних послуг в селищі Доманівка», Чепіжко Марина – адміністратор районного ЦНАП селища Доманівка

- «Узагальнення результатів моніторингу реформи системи надання адміністративних послуг на Миколаївщині», Аверков Сергій - голова ВМГО «Агентство економічного розвитку»

До участі в круглому столі запрошуються, представники обласних державних адміністрацій, посадові особи органів місцевого самоврядування, представники державних органів, які мали здійснити передачу адміністративних послуг до ЦНАП, а також громадські організації та активні громадяни, які хотіли б долучитися до процесу реформування системи адміністративних послуг.

Орієнтовна програма додається.

Довідки за телефоном: (05134) 3-22-50 (0512) 47-38-79 або ел. поштою: [email protected]

***

Круглий стіл «Нові кроки в реформуванні державної реєстраційної служби: можливості та ризики»організовує громадська організація «Агентство економічного розвитку» при партнерстві з Миколаївською обласною державною адміністрацією та ММГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» в рамках проекту «Посилення спроможності місцевих ОГС в Миколаївській та Херсонській областях», який реалізується МО «Нова генерація» у партнерстві з «Центром сприяння громадянській участі» та «Інститутом аналізу політики та стратегій» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

 

Контакти

  • (0512)47-38-79

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.