bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Через допомогу тим, хто допомагає, до нужденних»
02.02.2015

Круглий стіл з презентації результатів проекту програми «Через допомогу тим хто допомагає до нужденних»,  та планування подальших напрямків діяльності в сфері попередження конфліктів та роботи з переселенцями.

10 лютого 2015 року  о 12.30 у конференц залі у м.Кременчук на вулиці Кронштадтській 3, громадська організація «Академія Розвитку Гуманітарної Освіти» проводить круглий стіл з презентації результатів проекту програми «Через допомогу тим хто допомагає до нужденних», в рамках проекту «Спільне майбутнє українського суспільства після Майдану. Сприяння взаємопорозумінню і співпраці в превенції конфліктів», що провидився спільно з Інститутом по міжнародній співпраці Асоціації народних університетів Німеччини (DVV Internanional) та громадською організацією Інформаційно - дослідницький центр «Інтеграція та розвиток» за підтримки Міністерства іноземних справ Німеччини. Представникам НУО, ЗМІ та місцевого самоврядування будуть представлені результати діяльності проекту,  та надана можливість обговорити можливі напрямки подальшої діяльності та співпраці. Усі учасники отримають посібник «Практична робота волонтера з біженцями», в якому висвітленні основні питання волонтерської діяльності з переміщеними особами.

Запрошуємо до участі у круглому столі ЗМІ, представників громадських організацій та органи місцевого самоврядування з міст Кременчук, Світловодськ, Комсомольськ, які цікавляться питаннями мирного вирішення конфліктів .

Витрати на переїзд з інших міст компенсують організатори за наявності квитків.

Будь ласка, попередньо зателефонуйте, щоб організатори включили вас у список учасників.

 

Контакти

  • Керівник проекту
  • Іван Скибиляк
  •  (067)408-70-85

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.