bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий простір, присвячений сприянню розвитку громадянського суспільства
09.01.2014

ДМГО «Альянс» запрошує представників громадських рад, коаліцій та інших неформальних об’єднань громадян з Донецької, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької та Луганської областей до участі у семінарі відкритому просторі«Розвиток громадянського суспільства через створення коаліції та мережі: виклики та перспективи»

Захід відбудеться 14-16 січня 2014 року у Донецьку.

Про формат заходу. Відкритий простір – це технологія, яка дозволяє групам та індивідуумам різним за соціальними статусами та світоглядом знайти шляхи для взаємодії, співпраці задля вирішення спільних проблем.  Технологія дозволяє організувати час та простір у ході зустрічей таким чином, що учасники самостійно шукають шляхи вирішення проблем, формуючи порядок денний зустрічі.

Кількість учасників обмежена.

Реєстрація проходить до 18:00 10 січня. 11 січня учасників повідомлять про результати відбору.

Учасникам з інших міст організатори компенсують вартість проїзду та забезпечать проживанням. Усіх учасників під час заходу організатори забезпечують харчуванням.

Для участі необхідно заповнити анкету.  заповнити он-лайн форму https://docs.google.com/forms/d/1VfUTtQK0A4bGpZwBx-wdJC7y5fY0UrapO5ppAwaoKgk/viewform.

У разі виникнення питань, звертайтесь до Ірини Лаврик 066 431 55 25, [email protected].

Нагадаємо що проектом «Нові правила, нові інструменти – зміцнення громадських рад та коаліцій для поліпшення взаємодії з місцевими органами влади» передбачена серія тренінгів за наступними темами: створення діючих мереж (коаліцій) і громадських рад  та підтримка їх ефективної діяльності, використання моніторингових стратегій для досягнення змін у суспільстві і отримання результатів, проведення адвокасі компаній, розбудова громадської підтримки

Метою проекту є здійснення заходів спрямованих на підвищення експертного потенціалу громадських організацій та їх неформальних об’єднань – коаліцій, мереж, громадських рад, та ін..

Проект проводиться за рахунок коштів фонду NED (The NationalEndowment for Democracy).

 

Контакти

Коментарі

Анна Чайковська   3741 день тому   #  

А можна побачити резельтати відкритого простору? Що далі? Які плани і перспективи розвитку гром суспільства?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.