bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс матеріалів про права людини, реформи та протидію корупції
24.02.2017

Медійників Полтавської, Сумської та Черкаської областей запрошують взяти участь у конкурсі журналістських матеріалів. Переможці у трьох номінаціях отримають по 150 доларів. Дедлайн - 30 квітня 2017 р.

Інститут аналітики та адвокації (ІАА) оголошує конкурс журналістських матеріалів. Ми відзначимо переможців у трьох номінаціях: «Найкраща журналістська робота про реформи на місцевому рівні», «Найкраща журналістська робота про питання толерантності» та «Найкраще журналістське розслідування корупційних проявів».

Детальні умови участі у конкурсі — у положенні (http://iaaukraine.org/wp-content/uploads/2017/02/Polozhennya-pro-konkurs.pdf). Організатори просять обов’язково з ним ознайомитися перед тим, як реєструватися, щоб уникнути непорозумінь. Представники ІАА обіцяють дати відповіді на всі питання, які виникнуть у зв’язку з цим.

Призовий фонд становить 450 доларів США у гривневому еквіваленті за курсом у день обміну. Його розділять порівну між переможцями у трьох номінаціях.

Усі учасники конкурсу повинні зареєструватися через цю форму (https://goo.gl/wXCtz).

Подавати документи потрібно на електронну адресу [email protected] з позначкою «Конкурс журналістських матеріалів — ФХ» до 30 квітня 2017 року включно. Кожен матеріал, надісланий на пошту [email protected], має супроводжуватися короткою інформацією про автора (ПІБ, місце роботи, контактний телефон) та ЗМІ (блоґ, канал на Youtube) у довільній формі.

Надсилаючи нам матеріали, автори автоматично дають згоду на розміщення матеріалів на сайті ІАА та партнерських організацій з посиланням на автора, на сторінках соціальних мереж, у друкованих виданнях; використання поданих матеріалів з посиланням на автора у роботі ІАА.

Переможців визначить конкурсна комісія до 14 травня 2017 року, а оголосить і відзначить до 21 травня 2017.

Контакти

Коментарі

Вікторія Алєксєєнко   2605 днів тому   #  

А для журналістів Одещини є такий конкурс?

  •   Пiдписатися на новi
Марія Мигаль   2605 днів тому   #  

Ні, немає. Але ви можете написати матеріал по темі конкурса, що стосується цих трьох областей.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.