bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Історичний конкурс «Непізнана історія мого краю»
22.02.2017

Український католицький університет проводить V Всеукраїнський історичний конкурс для старшокласників «Непізнана історія мого краю. Досягнення жителів моєї місцевості». Дедлайн - 26 березня 2017 р.

Роботи можуть подавати учні 9-11 класів. Обсяг текстового матеріалу не повинен перевищувати три сторінки (А4, одинарний інтервал).

На розгляд журі слід подати проект, який розкриває винаходи, досягнення, творчість, відкриття людей з рідного міста, села, містечка, району, області де проживає конкурсант, або який йому відомий.

Роботи учасників буде оцінювати журі конкурсу:

-          Орест Лильо (доцент кафедри Нової і новітньої історії України Українського католицького університету, кандидат історичних наук);

-          Микола Кацюба (заступник директора Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти);

-          Іванна Бородчук (директор Львівської обласної Малої академії наук учнівської молоді);

-          Вахтанг Кіпіані (журналіст, головний редактор порталу «Історична правда»).

Учасникимають надіслати свої роботи до 26 березня 2017 року. Роботи приймаються за адресою: вул. І. Свенціцького 17, м. Львів, 79011 (тема листа: «Історичний конкурс») або ж на електронну пошту [email protected] (тема листа «Історичний конкурс»). Фінал конкурсу відбудеться 8 квітня 2017 року.

До листа додається анкета учасника (Додаток 1), умови участі у конкурсі (Додаток 2), рекомендація для підготовки до написання робіт учасникам конкурсу (Додаток 3) та положення про конкурс (Додаток 4). Учасники конкурсу можуть звернутися до організаторів за порадою, як найкраще обрати тему та підготувати своє дослідження. Для цього слід написати листа на електронну пошту [email protected] (тема листа “Історичний конкурс»).

Кращі роботи будуть опубліковані на порталі «Історична правда». Усі учасники конкурсу отримають пам’ятні грамоти. Призери конкурсу отримають грошовий приз, який покриє вартість одноденної екскурсії в одне з давніх історичних міст України на вибір, наприклад, Київ, Львів, Дніпро, Харків, Чернігів, Одесу, Рівне, Чернівці.

Детальна інформація про конкурс на сайті Українського католицького університету - http://vstup.ucu.edu.ua/mozhlivosti/nhistory-2017/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.