bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Донбасі оголосили конкурс журналістських розслідувань «Відкрий бюджет свого міста!»
16.10.2015

ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» оголошує конкурс із розслідування прозорості використання коштів місцевих бюджетів та відновлення об’єктів інфраструктури на Донбасі. 

До участі запрошено журналістів усіх видів ЗМІ, блогерів і громадських активістів, що мешкають у Донецькій та Луганській областях.

У конкурсі можуть взяти участь матеріали, опубліковані або випущені в ефір з 15 жовтня по 30 листопада 2015 року. У його рамках потрібно акцентувати увагу на проблемах відкритості, підзвітності та прозорості використання коштів місцевих бюджетів на Донбасі, особливо під час відновлення об’єктів інфраструктури.

Посилання на оприлюднені розслідування або скановані з друкованих видань матеріали надсилайте на адресу [email protected].

Автори, чиї матеріали журі визнає найкращими, отримають цінні призи та відзнаки.

Оголошення переможців відбудеться на початку грудня 2015 року.

Нагадаємо, що платформа «Відкриті бюджети міст Донбасу» - це корисний інструмент для громадян, які бажають знати та контролювати фінансову діяльність місцевої влади, приймати участь у формуванні пріоритетів соціального економічного розвитку, вносити пропозиції з метою покращення життя власної громади. Долучитись до проекту в якості волонтера можна заповнивши форму зворотнього зв`язку на сайті – openbudget.org.ua

Проект «Прозоре місцеве самоврядування міст Донбасу – запорука  демократичних змін в Україні» здійснюється ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.   

Контакти

  • ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.