bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю послуг з Комплексного супроводу фестивалю
11.06.2015

Кімонікс Інтернешнл Інк. (іменована надалі – «Кімонікс») в рамках реалізації Проекту «Українська ініціатива з підвищення впевненості», контракт з USAID No. AID-OAA-I-14-00006, Завдання № AID-OAA-TO-14-000015, оголошує Запит на надання пропозицій (ЗНП) на надання послуг з Комплексного супроводу фестивалю національного масштабу «З країни в Україну». ЗНП, що додається, містить всю необхідну інформацію для зацікавлених Оферентів.

Українська ініціатива з підвищення впевненості (UCBI) – це програма USAID, що реалізується  Кімонікс Інтернешнл в Україні. МетоюUCBI є підтримка громад та уряду у подоланні дестабілізуючих наслідків конфлікту та сприяння залученню громадськості та покращення розуміння зусиль Уряду України щодо подолання конфлікту та поглиблених політичних перетворень.

Компанії чи організації вказують свою зацікавленість у поданні пропозиції щодо очікуваного субконтракту, надіславши електронного листа із зазначенням свого наміру пану Крістоферу Скотту за адресою [email protected] до 10:00 22 червня 2015 року.

Кімонікс усвідомлює, що після вивчення цього ЗНП у Оферентів можуть виникнути додаткові запитання. Заінтересовані Оференти можуть надіслати свої питання на адресу: [email protected] у відповідності до інструкцій, що містяться у пункті 1.8 ЗНП.  За необхідності, Кімонікс надасть відповіді на всі релевантні питання, які будуть отримані, у додатку, який буде надіслано електронною поштою безпосередньо всім заінтересованим Оферентам, які подали пропозиції.

ЗНП не накладає на Кімонікс зобов’язання щодо виконання субконтракту та оплати будь-яких витрат, які було понесено під час підготовки та подання пропозицій.  Більш того, Кімонікс залишає за собою право відхилити будь-яку чи всі пропозиції, якщо такі дії будуть в інтересах Кімонікс.

З повагою,

UCBI

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.