bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс мультиплікаційного фільму на тему «Захисники Батьківщини»
18.03.2015

Спілка Української Молоді в Україні оголошує конкурс: для дітей віком 6-12 років - Малюнок на тему "Моя Україна"; для дітей віком 13-18 років - створення мутиплікаційного фільму на тему “Захисники Батьківщини”.

Конкурс для дітей віком 6-12 років.

Умови конкурсу:

1. Заповнити аплікаційну форму.

2. Намалювати малюнок на тему “Моя Україна”.

3. Надіслати роботу на адресу організаторів конкурсу поштою: Спілка Української Молоді в Україні, вул. М.Коцюбинського 6/8, м. Київ, 01030 та скан на електронну адресу [email protected] . У темі листа слід вказати “Робота на конкурс “Моя Україна”.

Малюнки можна малювати олівцями, фарбами, фломастерами чи будь-якими іншими підручними матеріалами на будь-якому полотні, матерії, чи папері. Малюнки створені за допомогою коп’ютерних програм, до участі в конкурсі не приймаються.

Жюрі конкурсу: Леся Голик - головний виховник СУМ в Україні; Надія Симчич - дитяча письменниця; Катерина Міщук - художній редактор журналу “Крилаті”.

Конкурс для дітей віком 6-12 років.

Умови конкурсу:

1. Заповнити аплікаційну форму.

2. Створити мультиплікаційний фільм на тему “Захисники Батьківщини”.

3. Завантажити його на канал You Tube і надіслати посилання на вашу роботу на електронну адресу конкурсу - [email protected] . У темі листа слід вказати “Робота на конкурс “Захисники Батьківщини”.

Роботи можна створювати у вигляді рухомих аплікацій, пластилінових/мальованих мультиків тощо. Для роботи можна використовувати різноманітні комп’ютерні програми.

Жюрі конкурсу: Вадим Карп’як - ведучий каналу новин 112; Майкл Щур - телеведучий першого національного каналу, журналіст; Андрій Фендик - любитель мультиків, заступник голови СУМ в Україні.

Всі роботи потрібно надіслати до 30 травня 2015 року.

Перебіг акції та додаткову інформацію Ви знайдете на нашій веб-сторінці: www.cym.org/ua . Якщо у Вас виникли питання, телефонуйте або пишіть: +38 (097) 66 55 926 , [email protected] - Андрій Фендик.

Переможці отримають можливість безкоштовного таборування, друге місце 50% вартості оплати, третє місце 75% вартості.

Деталі на сайті - http://cym.org/ua/z-ukrayinoyu-v-sertsi/

Організатори конкурсу - всеукраїнський дитячий журнал “Крилаті”, Спілка Української Молоді в Україні.               

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.