bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс інсталяцій, присвячений темі ВІЛ/СНІД «Твій вибір»
15.10.2014

Реалізовуючи авторську програму «Мистецтво проти СНІДу», благодійний фонд САЛЮС оголошує конкурс інсталяцій «Твій вибір», присвячений вшануванню Всесвітнього дня солідарності з ВІЛ-позитивними людьми.
Ключовою ідеєю програми «Мистецтво проти СНІДу» є залучення арт-спільнот до створення різножанрових мистецьких творів, візуалізація проблем, породжених ВІЛ-інфекцією, СНІДом, дискримінацією та стигматизацією ВІЛ-інфікованих, привернення уваги громадськості через призму авторського висвітлення проблеми.

Цьогорічний мистецький конкурс інсталяцій антиСНІД «Твій вибір» має за мету відобразити проблему ВІЛ/СНІДу художніми, підручними засобами, усім, на що багата фантазія. Матеріалом може служити папір, дерево, скло, кераміка, метал, тканини, засушені рослини  та інше. Недаремно сама експозиція буде презентуватися у «Музеї ідей» -  у мистецькому просторі, де народжуються та живуть оригінальні ідеї.

Запропонована організаторами тематика – попередження ВІЛ та інфекцій, що передаються статевим шляхом, пропаганда здорового та безпечного способу життя, життя з ВІЛ, жінка і ВІЛ,  профілактика народження ВІЛ-інфікованих дітей, попередження стигматизації та дискримінації людей, що живуть з ВІЛ/СНІДом. Передбачається, що роботи конкурсу-виставки стануть результатом творчого переосмислення запропонованої теми та створюватимуться на основі особистих відчуттів кожного автора та його ставлення до проблеми.

Роботи учасників оцінюватиме компетентне журі. Оцінка проводитиметься за такими критеріями: висвітлення ідеї, якість виконання, нові дизайнерські знахідки, використання перехрещеної червоної стрічки, що символізує всесвітню кампанію антиСНІД.

Щоб стати учасником конкурсу, необхідно надіслати електронний носій з ескізами, записаними на цифровий інформаційний носій (CD або DVD) у форматі JPEG на адресу БФ САЛЮС: 79000, м. Львів, а/с 320 або переслати у вигляді  електронного повідомлення на адресу [email protected].
 Також роботи можна принести в офіс БФ САЛЮС, що знаходиться за адресою м. Львів, вул. Зигзаг, 5, попередньо  узгіднивши час візиту з відповідальною особою – Оксаною Кристиняк за телефоном: 240-33-62.

Термін подачі робіт до 18:00  10 листопада 2014 року.

Детальніше з вимогами до робіт та проведенням конкурсу можна ознайомитись на сайті http://www.salus.org.ua/ або http://www.mirts.org.ua/.

Відкриття виставки, визначення та нагородження переможців відбудеться
1 грудня 2014 о. 15.00
 (Усі учасники отримають заохочувальні призи та дипломи, а переможці - винагороди та призи).
Місце проведення: «Музей ідей», м. Львів, вул. Валова, 18
Еспозиція виставки триватиме з 1 до 12 грудня 2014 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.