bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс есе для молоді України в рамках Всеукраїнського проекту «Ми в 2050»
07.10.2013

Всеукраїнський благодійний фонд «Україна - здоров'я нації» оголошує конкурс есе для молоді України в рамках Всеукраїнського проекту «Ми в 2050». Переможці конкурсу отримають унікальний грант!.

Тема проекту «Ми в 2050» присвячена проблемі демографічної кризи в Україні. За прогнозами українських демографів, у 2050 році показник чисельності населення України буде дорівнювати 36 мільйонам; ООН називає іншу цифру - 33 мільйони. Стабілізація демографічної ситуації є одним з пріоритетних напрямків розвитку Української держави.

До участі в конкурсі запрошуються студенти, аспіранти, інтерни та кандидати наук всіх вузів України всіх спеціальностей віком до 30 років, які проживають на території України.

Учасникам конкурсу пропонується дослідити і описати один або декілька факторів стабілізації демографічної ситуації в Україні - в теорії або на прикладі однієї або декількох країн. Конкурсанти самостійно визначають фактори (медичні, соціальні, економічні, екологічні та інші), які, на їх думку, відіграють важливу роль у поліпшенні демографічних показників. Організатори конкурсу не обмежують учасників у виборі теми есе в рамках зазначеного напрямку.

Що необхідно зробити для участі в проекті?

1. Зареєструватися тут.

2. Написати есе і відправити його за адресою myv2050@gmail.com. Крайній термін здачі робіт – 10 листопада 2013 року (включно). Всім учасникам конкурсу результати будуть оголошені після 11 листопада.

На титульному аркуші вкажіть свою тему (заголовок есе), ім’я, прізвище, місце роботи або ВНЗ. Обсяг есе повинен становити не менше 3 сторінок (5000 знаків і більше) машинописного тексту українською або російською мовою. Журі буде звертати увагу на стиль, логіку і аргументованість надісланих робіт. Закликаємо учасників не витрачати час на плагіат і дотримуватися авторського права.

24 переможця конкурсу есе візьмуть участь у 4-х денний осінній школі, яка пройде наприкінці листопада на Південному березі Криму. Переможці конкурсу отримають грант, що покриває проживання та харчування, а також участь у всіх включених в програму заходах (тренінгах з провідними фахівцями + екскурсія). Авторам есе, які зайняли перші 5 місць, буде запропонована можливість участі в програмах міжнародного співробітництва.

За підсумками проекту буде створена онлайн PDF публікація, в якій будуть представлені кращі есе та матеріали, розроблені учасниками школи.

Бажаємо всім успіхів! Не пропустіть свій шанс взяти участь в унікальному проекті!

Контакти

Коментарі

Олеся Василець   3831 день тому   #  

Дуже цікавий конкурс! Безперечно, братиму участь!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.