bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс “Краще коротке відео про Крим”
05.09.2013

Міністерство курортів і туризму АРК за підтримки проекту ЄС «Диверсифікація та підтримка туризму в Криму» оголошує відкритий конкурс роликів і короткометражних фільмів 

Краще коротке відео про Крим” 

Конкурс спрямований на просування ідей відпочинку і дозвілля в Криму протягом всього року  (і в першу чергу в міжсезоння), а також підтримку позитивного іміджу регіону. 

Всі творчі та небайдужі до Криму люди мають можливість представити на конкурс короткі мотивуючі відео, заявити нові ідеї, фішки , перспективні напрями для розвитку туризму в регіоні! 

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 31 жовтня 2013 року по адресою [email protected] (див. інформаційний лист). Представлені роботи оцінюються шляхом онлайн-голосування протягом листопада 2013 року, а потім конкурсним журі , яке також підводить підсумки конкурсу та проводить нагородження переможців у середині грудня 2013 року. 

Детальну інформацію про конкурс читайте у повному інформаційному повідомленні (додаток)

До конкурсного розгляду приймаються ролики (відео , анімаційні , тощо) тривалістю від 15 секунд до 2 хвилин і короткометражні фільми від 2 хвилин до 10 хвилин, надані в будь-якому цифровому відео форматі  (AVI, MPEG4 , VOB (720p НD) . Креативність і новий погляд на туризм і відпочинок у Криму максимально вітаються!

Організатори конкурсу залишають за собою право використовувати конкурсні матеріали в некомерційних цілях і без виплати грошової винагороди автору , але з вказівкою імені .

За новинами конкурсу слідкуйте в соціальних мережах і на кримському туристичному порталі.

FB, VK, TW, youtube

Контакти

  • https://www.facebook.com/crimeashortfilm

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.