bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний проект «Галявина мрій: етика В. Сухомлинського в дитячих малюнках»
20.02.2013

Управління освіти і науки Донецької області спільно з Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти розпочало реалізацію україно-австралійського проекту «Галявина мрій: етика В. Сухомлинського в дитячих малюнках».

Василь Сухомлинський вірив, що у кожного школяра є «золота жилка» - особливий талант, від якого починається розвиток індивідуальності, і який допоможе кожному знайти себе, розкритися, обрати «той життєвий шлях, на якому його праця досягне найвищого ступеня майстерності – творчості» . Сподіваємося, що  у тих школярів, які створюють «Галявину мрій», ця золота жилка –  мистецтво малювання!

Метою проекту є зацікавлення дітей до вивчення творів Василя Сухомлинського, розвиток толерантності, екологічної культури, ключових компетентностей особистості.

До участі запрошуються: діти 7-17 років з України та СНГ, їм запропоновано намалювати ілюстрації до вибраних оповідань з «Хрестоматії з етики» В. Сухомлинського,  які будуть перекладені англійської мовою Аланом Коккеріллем  та видані в Австралії з метою популяризації гуманістичної спадщини В. Сухомлинського для англомовного світового співтовариства та української діаспори за кордоном. 

Очікуваними результатами проекту є: створення галереї дитячих малюнків до вибраних оповідань з «Хрестоматії з етики» на он-лайн студії Василя Сухомлинського (http://sukhomlynskyi.in.ua/), а також видання уривків з «Хрестоматії» англійською мовою в Австралії.

На сторінці проекту в мережі Фейсбук відкрито он-лайн голосування за роботи юних ілюстраторів.

Завантажити умови участі, форму заявки - тут.

Роботи надсилати за адресою - [email protected].

Дедлайн: 21 квітня 2013 року.

Контакти

Коментарі

Юлія Кукліна   4077 днів тому   #  

Ви вказуєте вік учасників від 7 до 17 років, але в заявці обмеження від 9 до 17. Де правда?

  •   Пiдписатися на новi
Фесенко Світлана   4077 днів тому   #  

Доброго дня!

В положенні дійсно визначено вік"від 9-17 років". Але наразі до нас поступає дуже багато заявок від дітей молодших за вказаний вік, тому Оргкомітет вирішив дозволити брати участь у проекті дітям від 7 років.
Дякуємо за цікавість до проекту "Галявина мрій: етика В. Сухомлинського в дитячих малюнках"!

  •   Пiдписатися на новi
Юлія Кукліна   4077 днів тому   #  

Дякую Вам. Дуже цікавий і корисний конкурс

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.