bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на проведення навчання з фандрейзингу та проектного менеджменту
24.05.2011

Асоціація міст України у співпраці з Норвезькою асоціацією місцевих влад за фінансової підтримки МЗС Норвегії впроваджує проект „Місцеве самоврядування в Україні: програма підвищення кваліфікації та проведення прикладних досліджень”, в рамках якого планується проведення навчання з фандрейзингу та проектного менеджменту для працівників органів місцевого самоврядування пілотних міст для участі у програмі малих грантів.

Перелік пілотних міст: Миколаївська область: Баштанка, Вознесенськ, Нова Одеса, Первомайськ, Южноукраїнськ; Одеська область: Арциз, Березівка, Білгород-Дністровський, Ізмаїл, Теплодар, Южне.

Сфери програми малих грантів: управління житловим фондом та охорона здоров’я. Протягом року пілотні міста працювали над оцінкою якості надання послуг та розробкою планів її поліпшення, що стануть основою для підготовки мікропроектів для участі у конкурсі малих грантів.

В результаті проведення дводенного тренінгу працівники органів місцевого самоврядування, які візьмуть у ньому участь (орієнтовно 20-25 осіб), мають підвищити свою кваліфікацію в питаннях підготовки проектних пропозицій та впровадження проектів.

Попередня дата проведення навчання: 29-30 червня 2011 року в м. Южному (Одеська область).

Очікуємо, що тренери разом з програмою навчання підготують короткі навчальні матеріали для учасників (15-20 сторінок). Запрошуємо освітні центри та професійних тренерів до участі у конкурсі на проведення навчання з фандрейзингу та проектного менеджменту.

Основні вимоги до тренерів, які проводитимуть навчання:

  • Попередній досвід проведення навчань з фандрейзингу та проектного менеджменту. Вітається досвід такого навчання для працівників органів місцевого самоврядування;
  • Відмінне володіння методиками активного навчання дорослої аудиторії;
  • Досвід навчання дорослої аудиторії;
  • Новітні підходи до презентації та викладення матеріалу.

Зацікавленим прохання до 8 червня 2011 року надіслати в АМУ заявку (адреса ел. пошти: [email protected], поштова адреса: вул. Артема 73, 11 поверх, м. Київ, 04053 із зазначенням „на конкурс «Навчання з фандрейзингу»):

  • Проект програми навчання;
  • Перелік проведених навчань із зазначенням цільової аудиторії;
  • Резюме із зазначенням контактного телефону;
  • Очікувану вартість робіт.

Запитання прохання надсилати на адресу ел. пошти [email protected]. Результати відбору буде повідомлено після 15 червня 2011 року.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.