bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

БИТВА ЗА ПРОРІЗНУ НАБИРАЄ ОБЕРТІВ!    

Чиновники-корупціонери перетворили Україну на країну масових екологічних злочинів: тут вбивають еколога, який захищав Жуків острів, нападають на природозахисників як Володимир Борейко, знищують зелені насадження, завозять токсичні відходи під видом сировини.. Ми своєю байдужістю та лінню повстати узаконюємо ці злочини.
На Прорізній, в центрі Києва - столиці України, яка прийматиме Євро-2012, колисці європейської цивілізації - риють яму під новий ресторан.

А може знахабніла влада риє яму сама для себе? Бо люди уже активізувалися і так просто Прорізну не здадуть. Бо десь розуміють, що здати Прорізну - це здати решту Києва, який ще не встигли додерибанити. Це довзолити потоптатися по собі..

Люди будуть іти під Верховну Раду. Може хтось із депутатів ради піару допоможе їм відстояти своє право на скверик під вікном.. Також будуть далі пікетувати і реально зносити паркан. Люди вже десь розуміють, що треба об“єднуватися і якщо сам за себе не постоїш, то влада не допоможе..

І тут їм мають допомогти журналісти, громадські організації у проведення кампанії. Бо ЗАХИСТ Києва від новітніх варварів - спільна справа!

У 2005 році ми повернули природозаповідний статус заказнику ”Корналовичі“, де рубали 200-літні дуби.. У 1999 році Львівоблрада зняла статус 11 об”єктам ПЗФ Львівщини ( десь 4000 га разом), щоб отримати доступ до цінних порід дерев і заробляти гроші. Детальніше в програмі “З життя лісу”..

В екологічних злочинах є дві різні людини: одна руйнівник природи, а інша – захисник… Вони борються одне проти одного. Історія, описана внизу – це лише один із сотні прикладів. Загинув герой не від забруденого довкілля чи стихії, а намагаючись уберегти нас від можливих наслідків знищення природи..

ЩОДЕННИК

В Україні назріла нова революція — екологічна. У Києві — столиці країни — вбили захисника природи Жукового острова, який не побоявся виступити проти банди руйнівників природи.. Людина віддала життя, виступивши проти незаконного добування, намиву та продажу піску… ЛЮДИНУ ВБИВАЮТЬ ЗА ПІСОК…Вбивство 59-річного Олександра Гончарова та побиття його дружини — це безпрєдєл, який є характерним не лише для столиці, але й для країни… Проти такого беззаконня мають виступити усі: борці за чисте довкілля, журналісти, депутати, УСІ! Інакше ми узаконимо ВБИВСТВА справжніх героїв.. Бо як сказав Олексій Кутєпов на прес-конференції: «Вбивають героя, який покликав журналістів. А завтра — вб’ють журналістів. Це перевірка на вшивість. На жаль, там все продовжується. Навіть смерть людини не зупинила це варварство…» На запитання «Дня» — хто дахує такий бізнес ? Олексій відповів: «Ми зараз маємо декілька версій і прізвищ, це високопосадовці». Цікаво, чи цього разу міліція, прокуратура — яких громадськість ще до цього прикрого випадку за бомбила 600 скаргами про екологічні злочини на найбільшому заказнику столиці — Жуковому острові — розкриють це вбивство.. Чи справу замнуть? Ганна Гопко, Газета «День», рубрика «Щоденник», №93, 4 червня 2009 рік

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.