bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Екодія оголошує конкурс на надання послуг із відеозйомки та відеомонтажу
10.04.2024

У травні 2024 року Екодія планує виїзд до проєктованого національного природного парку «Чорний ліс» (Кіровоградська область). Мета поїздки – висвітлити цінність цієї природної території для громади та підсвітити необхідність створення тут природохоронної території. Ми шукаємо відеографа, який супроводжуватиме команду у поїздці, відповідатиме за відеозйомку локації, запис коментарів експертів Екодії та науковців, а також монтаж фінального відео.

Основні завдання:

  • Узгодження попереднього сценарного плану спільно з командою Екодії
  • Виїзд до Кіровоградської області терміном на 2 дні (1 ніч)
  • Відеозйомка на території НПП та запис коментарів експертів
  • Узгодження фінального сценарію відео спільно з командою Екодії
  • Монтаж фінального відео за підготованим сценарієм тривалістю до 5 хвилин
  • Монтаж скороченої версії фінального відео тривалістю до 2 хвилин
  • Створення субтитрів до відео відповідно до брендбуку Екодії
  • Придбання ліцензійного аудіо для накладання у відео
  • Можливість зйомки з повітря
  • Наявність власної техніки (камера, квадрокоптер, петлички)

Від виконавця ми очікуємо наявність попереднього досвіду репортажної відеозйомки, яку він може підтвердити наданням прикладів робіт.

Більше інформації у Технічному завданні (PDF).

Кінцевий термін приймання тендерних пропозицій: 19 квітня 2024 року включно.

Тендерну пропозицію разом із кошторисом просимо надіслати нам у документі PDF із печаткою (за наявності), підписом і датою пропозиції. Будемо вдячні за надання цінової пропозиції у гривні. Надсилати на електронну скриньку [email protected] вказавши у темі листа «відеограф».

Звертаємо увагу, що Екодія не покриває витрати на харчування, доїзд  та проживання (1 ніч). Тож просимо включати свої очікувані витрати у фінальну вартість послуги.

До співпраці запрошуються офіційно зареєстровані юридичні особи (ФОП, ТОВ) з відповідними КВЕДами, які у разі перемоги у тендері готові оформити усі необхідні документи через сервіс електронного документообігу.

Важливо! У зв’язку з воєнним станом діють обмеження на використання дронів для відеозйомки. Для погодження з ОВА просимо разом із тендерною пропозицією надати інформацію про характеристики техніки, що планується використовуватися для відеозйомки з повітря. (Відповідальність за погодження відеозйомки із усіма необхідними органами бере на себе команда Екодії).

У ціновій пропозиції просимо вказувати вартість відеозйомки з повітря окремим рядком (у випадку відмови у дозволі на зйомки з повітря з боку Кіровоградської ОВА, ця послуга має бути виключена із договору та рахунку).

Разом із ціновою пропозицією просимо також надсилати приклади своїх попередніх робіт, що за характеристиками відповідають вимогам технічного завдання та/або відео-референсу https://www.youtube.com/watch?v=tiT32KsSeN0

У разі успішної співпраці можливе продовження співпраці із переможцем тендеру у наступних поїздках.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.