bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

International cooperation manager/ Менеджер/ка з міжнародної співпраці
01.02.2024

Проводимо конкурс на посаду «Менеджер/ка з міжнародної співпраці» до Цифрової команди Проєктного офісу при Міністерстві соціальної політики України.
 

Цифрова команда Проєктного офісу при Міністерстві соціальної політики України діє з метою забезпечення швидкого та ефективного впровадження реформ у сфері соціального захисту населення, в тому числі захисту дітей, а також надає консультативну підтримку Мінсоцполітики з питань розвитку цифрового напрямку соціальної сфери, включаючи питання бізнес-аналітики та аналітики даних, розвитку електронного навчання, супроводу розробки систем кейс-менеджменту та бази даних для людей з інвалідністю, розвитку міжнародної співпраці, проведення комунікаційних кампаній щодо розвитку цифрових сервісів, забезпечення реалізації політики кібербезпеки тощо.
 

Менеджер з міжнародної співпраці працюватиме під керівництвом Менеджера програми (Керівника цифрової команди) та відповідатиме за міжнародну співпрацю та комунікації з міжнародними партнерами Цифрової команди. Менеджер з міжнародної співпраці буде постійно на зв’язку з представниками Міністерства соціальної політики України та працюватиме в приміщенні Міністерства соціальної політики України.
 

Основні обов’язки:
- Встановлення та підтримка міцних відносин з міжнародними організаціями, іноземними посольствами, донорами та відповідними стейкхолдерами для просування цілей діджитал команди та сприяння можливостям співпраці.
- Відстеження та аналіз глобальних тенденцій та ініціатив у сфері цифровізації соціальних послуг, надання своєчасних оновлень та ідей керівництву цифрової команди.
- Представлення діджитал команди на міжнародних конференціях, семінарах та зустрічах високого рівня, просування цифровізацію соціальних послуг та поширюючи найкращі практики з досвіду України.
- Проведення дослідження та аналізу міжнародних політик та рамок, пов’язаних з цифровізацією соціальних послуг.
- Підготовка звітів, брифінгів та комунікаційних матеріалів щодо діяльності та досягнень діджитал команди для міжнародних стейкхолдерів.
- Підтримка організації міжнародних заходів та воркшопів, що сприяють обміну знаннями та навчанню між різними стейкхолдерами.
- Відстежувати зміни у дипломатичних протоколах та етикеті, забезпечуючи безперешкодну взаємодію з дипломатичними місіями та міжнародними партнерами.
 

Вимоги до кандидатів:
- Вища освіта у галузі міжнародних відносин, державної політики, політології, або в суміжних галузях.
- Досвід роботи від 5 років у сфері міжнародних відносин, дипломатії, або міжнародного розвитку, бажано у сфері соціальної політики.
- Глибоке розуміння міжнародної нормативно-правової бази та найкращих практик, пов’язаних з цифровізацією соціальних послуг.
- Досвід побудови та підтримки продуктивних відносин з міжнародними організаціями та дипломатичними місіями.
- Відмінні комунікаційні та переговорні навички, здатність ефективно взаємодіяти зі стейкхолдерами з різних культурних середовищ.
- Досвід підготовки звітів, брифінгів та презентацій для міжнародної аудиторії.
- Проактивний та орієнтований на результат підхід до роботи, вміння виявляти та використовувати можливості для стратегічного партнерства та співпраці.
- Здатність працювати спільно в мультидисциплінарній команді та в умовах стислих термінів.
- English — Advanced level.
- Вільне володіння українською мовою.
- Сильні міжособистісні навички.
- Здатність коригувати стратегії, меседжі та тактику відповідно до обставин, що змінюються, та потреб стейкхолдерів.
- Сильні організаторські навички та вміння керувати кількома завданнями та дотримуватися дедлайнів.
- Культурна чутливість та обізнаність, повага до різних точок зору, здатність орієнтуватися в культурних нюансах.
- Здатність орієнтуватися в делікатних ситуаціях, дипломатично вирішувати конфлікти та будувати позитивні відносини зі стейкхолдерами.
 

Умови працевлаштування:
- Офіційне працевлаштування.
- Місце розташування офісу: м. Київ, ст. м. Палац спорту.
- Конкурентний рівень заробітної плати.

Телефонуйте, або пишіть нам: Viber, моб.: 067 376 9506.

E-mail: [email protected]

Всі вакансії до Цифрової команди Проєктного офісу при Мінсоцполітики https://bit.ly/4736MKV


Будь ласка, зверніть увагу, що надсилаючи резюме на електронну адресу ТМ ЗЕСТ Аутсорсінг (@hr-outsourcing.com.ua), Ви надаєте згоду на обробку наданих Вами персональних даних з метою підбору та забезпечення персоналом підприємств і організацій замовників компанії.
*Отримувати від громадян, яким надано послуги з пошуку роботи та сприяння в працевлаштуванні, інші пов’язані з цим послуги, гонорари, комісійні або інші винагороди забороняється.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.