bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Expert in case management/ Експерт/ка з кейс-менеджменту
31.01.2024

Проводимо конкурс на посаду «Експерт/ка з кейс-менеджменту» до Цифрової команди Проєктного офісу при Міністерстві соціальної політики України.
 

Цифрова команда Проєктного офісу при Міністерстві соціальної політики України діє з метою забезпечення швидкого та ефективного впровадження реформ у сфері соціального захисту населення, в тому числі захисту дітей, а також надає консультативну підтримку Мінсоцполітики з питань розвитку цифрового напрямку соціальної сфери, включаючи питання бізнес-аналітики та аналітики даних, розвитку електронного навчання, супроводу розробки систем кейс-менеджменту та бази даних для людей з інвалідністю, розвитку міжнародної співпраці, проведення комунікаційних кампаній щодо розвитку цифрових сервісів, забезпечення реалізації політики кібербезпеки тощо.
 

Експерт з кейс-менеджменту працюватиме під керівництвом Product manager/Project manager для електронної системи кейс-менеджменту та відповідатиме за збір та аналіз кращих практик та невдач, щоб запропонувати необхідні зміни для покращення системи кейс-менеджменту, а також за впровадження електронної системи кейс-менеджменту. Експерт з кейс-менеджменту буде в постійній комунікації з представниками Міністерства соціальної політики України та працюватиме в приміщенні Міністерства соціальної політики України.
 

Основні обов’язки:
- Участь в аналізі чинних бізнес-процесів, що пропонуються до автоматизації, з точки зору коректності та оптимальності проведення реінжинірингу, можливості ефективного функціонування.
- Розробка довгострокових планів та інструкцій.
- Аналіз коректності та відповідності впровадженого програмного забезпечення та інструментів, тестування на функціональну відповідність.
- Впровадження та координація надання відповідних послуг та втручань для задоволення виявлених потреб людей, забезпечуючи дотримання встановлених політик, процедур та законодавчих вимог.
- Співпраця з відповідними стейкхолдерами для забезпечення комплексного підходу в наданні підтримки людям, які її потребують.
- Ведення точної та актуальної документації по кейсам із забезпеченням конфіденційності та дотриманням правил захисту даних.
- Моніторинг та оцінка ефективності втручань і послуг, що надаються людям, внесення необхідних коректив для забезпечення позитивних результатів і постійного вдосконалення.
- Збір та аналіз даних про найкращі практики та невдачі в системі соціальних послуг, визначення сфери для вдосконалення та пропозиції науково обґрунтованих змін для покращення надання послуг.
- Відстежувати зміни у відповідних політиках, законодавстві та дослідженнях у сфері соціальної роботи, забезпечувати дотримання вимог та інтеграцію нових знань у практику.
- Участь у командних зустрічах, тематичних конференціях і тренінгах для обміну знаннями, досвідом, робити внесок у загальну розробку та впровадження соціальної політики.
 

Вимоги до кандидатів:
- Освіта вища в галузі соціальних наук, або спорідненій галузі.
- Досвід роботи від 3 років у сфері соціальних послуг, або роботи безпосередньо з соціальною політикою.
- Знання кейс-менеджменту у сфері соціальних послуг.
- Відмінне технічне розуміння соціальної підтримки та підходів на рівні громади.
- Навички написання звітів (щотижневі, щомісячні, моніторингові звіти).
- Досвід фасилітації громади та навички мобілізації громади.
- Комп’ютерна грамотність в MS Outlook, Word, Excel, PowerPoint та інтернет-серфінгу.
- English — Pre-Intermediate level.
- Вільне володіння українською мовою.
- Сильні аналітичні здібності та увага до деталей.
Навички ефективної комунікації та вміння взаємодіяти з широким колом стейкхолдерів.
- Хороші навички тайм-менеджменту.
- Вміння аналізувати ситуації, знаходити та своєчасно приймати обґрунтовані рішення.
- Співчуття, особливо коли люди переживають складні проблеми, розуміння питань конфіденційності.
 

Умови працевлаштування:
- Офіційне працевлаштування.
- Місце розташування офісу: м. Київ, ст. м. Палац спорту.
- Конкурентний рівень заробітної плати.

Телефонуйте, або пишіть нам: Viber, моб.: 067 376 9506.

E-mail: [email protected]

Всі вакансії до Цифрової команди Проєктного офісу при Мінсоцполітики https://bit.ly/4736MKV



Будь ласка, зверніть увагу, що надсилаючи резюме на електронну адресу ТМ ЗЕСТ Аутсорсінг (@hr-outsourcing.com.ua), Ви надаєте згоду на обробку наданих Вами персональних даних з метою підбору та забезпечення персоналом підприємств і організацій замовників компанії.
*Отримувати від громадян, яким надано послуги з пошуку роботи та сприяння в працевлаштуванні, інші пов’язані з цим послуги, гонорари, комісійні або інші винагороди забороняється.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.