bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренер/тренерка для проведення базових тренінгів «Молодіжний працівник»
07.01.2024

Громадська організація «Асоціація молодіжних працівників України» оголошує конкурсний відбір тренерів\ тренерок  для проведення Базових тренінгів програми «Молодіжний працівник» у  Волинській, Рівненській, Закарпатській та Одеській областях.

Проєктом передбачено проведення по одному Базовому тренінгу програми «Молодіжний працівник» в кожній з вказаних областей. Період проведення тренінгів - лютий 2024 року.

Перед проведенням Базових тренінгів проєктом передбачена інформаційна кампанія в громадах-учасницях, що передбачає виїзд в громади команди в складі: тренер\тренерка + ментор\менторка громад + представник\представниця партнерської ГО. Під час виїздів буде проведено інформаційні зустрічі та фокус-групи  з представниками ОМС та активною молоддю. Термін здійснення візитів - з 20 січня 2024 року.

Завдання тренера\тренерки:

  1. Здійснити виїзд у 5 громад-учасниць обраної області в складі команди тренер\ тренерка + ментор\ меторка + представник партнерської ГО. Під час виїздів провести презентацію програми «Молодіжний працівник» та фокус-групу з представниками ОМС та активною молоддю за наданими методичними матеріаламишаблоном ;
  2. Скласти та здати звіт про здійснені виїзди в громади;
  3. Підготувати адаптовану програму Базового тренінгу, включно з роздатковими матеріалами та  презентаціями. Відібрати учасників разом з командою АМПУ та регіональною партнерською ГО;
  4. Провести Базовий тренінг програми «Молодіжний працівник», надати описовий та фінансовий звіти;
  5. Долучитись до поширення інформації про тренінг у соціальних мережах.

Критерії відбору тренерів\тренерок:

  1. Наявність сертифіката тренера базового рівня програми «Молодіжний працівник»;
  2. Відкритий ФОП третьої групи з наявними КВЕДами 85.59, 85.60, 63.99;
  3. Готовність виконати передбачені завдання (інформаційні виїзди + тренінг).

 

Заповнюйте анкету за посиланням:
https://forms.gle/jToGpMnNVbAfhCKN7

Заповнити анкету для участі у відборі потрібно не пізніше 13 січня 2024 року, 19:00.

Замовник залишає за собою право проводити співбесіди з заявниками для обґрунтованого прийняття рішення, про що заявників буде повідомлено не пізніше 16 січня 2024 року.

Якщо виникли питання - пишіть на електронну пошту [email protected].

З вами звʼяжуться після перегляду всіх заявок. Дякуємо!

 

«Проєкт «ІМПУЛЬС» реалізовує громадська організація «Асоціація молодіжних працівників України» в рамках Ініціативи «Молодіжний працівник», та він став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього проєкту не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.