bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультанти з розвитку бізнесу для «Центру розвитку фермерства»
25.11.2023

Для реалізації проєкту «Центр розвитку фермерства» (UNDP_2023_BIO/2), ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку», як головний партнер проєкту, проводить закупівлю послуг консультанта із розвитку бізнесу для надання швидких та глибинних індивідуальних консультацій фермерам.

Предмет закупівлі:

5.7. Консультанти для швидких (1-годинних) індивідуальних консультацій (за напрямом управління бізнесом)

5.14. Консультанти для глибинних індивідуальних консультацій (управління бізнесом, маркетинг, продажі)

Закупівля послуг за цим технічним завданням здійснюється в межах проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі») за фінансування уряду Німеччини. Проєкт імплементується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH спільно з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні.

 

Про проєкт «Центр розвитку фермерства»

Мета проєкту - підвищення стійкості, ефективності та безперервної активності мікро, малого та середнього фермерського бізнесу в умовах війни та повоєнної відбудови.

Цільова аудиторія проєкту: фермери (малий та середній бізнес), що працюють у Вінницькій, Івано-Франківській, Тернопільській, Львівській, Рівненській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій областях.

Завдання проєкту:

  1. Посилення спроможності фермерів адаптуватися до змін у агросекторі та нових потреб, змінювати свої бізнес-моделі, диверсифікуватись та залучати фінансові ресурси для розвитку бізнесу
  2. Інформування фермерів про потенціал, інновації та нестандартні підходи у рослинництві та про можливості отримання безкоштовних послуг у Центрі розвитку фермерства.
  3. Посилення спроможності членів консорціуму надавати якісні послуги, орієнтовані на потреби фермерів.

Для реалізації завдань створено Центр розвитку фермерства, який надає фермерам інформаційну підтримку, навчає основам написання грантових заявок на розвиток бізнесу та надає консультаційну підтримку у таких секторах: сільськогосподарське виробництво, включаючи переробку, управління бізнесом, маркетинг та продажі, залучення фінансів інновації у рослинництві та переробці, стале сільське господарство.

Проєкт реалізується ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку» у партнерстві з Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» та Громадською спілкою «Агенція місцевого економічного розвитку Яворівщини».

 

ОБСЯГ ПОСЛУГ

Запрошуємо зацікавлених експертів надати цінову пропозицію для закупівлі 5.7. Консультанти для швидких (1-годинних) індивідуальних консультацій (за напрямом управління бізнесом), 5.14. Консультанти для глибинних індивідуальних консультацій (управління бізнесом, маркетинг, продажі), з урахуванням таких умов надання послуги:

Послуга

Консультант із розвитку бізнесу для надання швидких та глибинних індивідуальних консультацій

Умови постачання

Без ПДВ

Термін надання послуг

До 14.01.2024

Спосіб надання послуги

Послуги надаються дистанційно у тісній співпраці із Замовником

Опис послуги

Згідно технічного завдання, що додається

 

Швидка (1-годинна) індивідуальна консультація передбачає розмову консультанта із фермером без спеціальної попередньої підготовки, без вивчення додаткових документів, та передбачає надання відповідей на запитання фермерів безпосередньо в ході розмови. Час на надання такої консультації (до однієї години) включає: ознайомлення із первинним запитом фермера, консультування засобами дистанційного зв’язку, підготовку звіту за результатами наданої консультації.

Глибинна індивідуальна консультація передбачає необхідність попереднього ознайомлення з матеріалами фермера, додаткове попереднє опрацювання інформації для відповіді на запит фермера. Час на надання такої консультації включає: ознайомлення із первинним запитом фермера, підготовку до надання консультації, консультування засобами дистанційного зв’язку, підготовку звіту за результатами наданої консультації.

Всі консультації надаються у відповідь на запити, отримані від фермерів Центром через різні канали зв’язку та передані Виконавцю.

 

УМОВИ ОПЛАТИ

  1. Оплата здійснюється без ПДВ – рахунок не містить податок на додану вартість, сума до сплати повинна вказуватись «Без ПДВ». 
  2. Виконавець юридична особа чи фізична особа-підприємець (ФОП) самостійно сплачує всі податки, пов’язані з наданням послуги. Сплату податків за  фізичну особу без реєстрації підприємницької діяльності, відповідно до законодавства України, у випадку укладення договору цивільно-правового характеру здійснює Замовник.
  3. Оплата здійснюється після надання послуги виключно безготівковим способом. 

  4. Оплата здійснюється на основі актів виконаних робіт після наданих звітів про проведені консультації.

ВИМОГИ ДО ВИКОНАВЦЯ

  1. Юридична або фізична особа-підприємець (ФОП), офіційно зареєстрована на території, що підконтрольна Уряду України на момент надання послуги або фізична особа без реєстрації підприємницької діяльності.
  2. Наявність КВЕДів, що дозволяють надавати послуги, визначені технічним завданням (крім фізичних осіб без реєстрації підприємницької діяльності).
  3. Щонайменше 3 роки підтвердженого досвіду у сфері розвитку бізнесу (бізнес-стратегія, планування, маркетинг, вихід на міжнародні ринки тощо).
  4. Щонайменше рік підтвердженого досвіду у наданні консультацій для бізнесу.
  5. Досвід управління чи консультування щодо управління у секторі агро, харчової переробки, крафту буде перевагою.
  6. Відмінні комунікативні навички.
  7. Відмінне володіння українською мовою.

ВИМОГИ ДО ПОДАННЯ ЦІНОВОЇ ПРОПОЗИЦІЇ

Для участі у закупівлі подаються:

  1. Цінова пропозиція згідно шаблону (Додаток 1). 
  2. Резюме із відображенням досвіду, що відповідає вимогам до учасників.
  3. Реєстраційні документи (для ФОП та юридичних осіб):

- копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, та громадських формувань;

- копія Статуту (для юридичних осіб).

 

Цінова пропозиція подається не пізніше 23:59 3 грудня 2023 року на електронну адресу ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку» [email protected] із вказанням у темі листа:  Послуги консультанта (розвиток бізнесу): цінова пропозиція від ________ (ПІБ).

Замовник може проводити співбесіди із кандидатами для вибору найбільш кваліфікованих надавачів послуг.

Ознайомитись із технічним завданням та формою цінової пропозиції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.