bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Менеджер/ка проектів зберігання та переробки зернових та олійних культур в програму USAID АГРО
07.11.2023

Загальна інформація

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) є 7-річним (2019-2026 рр.) проектом міжнародної технічної допомоги, що впроваджується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.» у рамках Договору про співпрацю з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) починаючи з 15 листопада 2019 р.

Метою Програми є прискорення економічного розвитку сільських громад України, що потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних та прибуткових мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП), які успішно інтегруватимуться в конкурентні українські та міжнародні ринки.

Діяльність АГРО ґрунтується на концептуальному підході, що передбачає розвиток ринкових систем (https://beamexchange.org).

 

Мета роботи:

Метою роботи Менеджера/Менеджерки проектів зберігання та переробки зернових та олійних культур (надалі – «Менеджер») є підтримка діяльності Програми АГРО, спрямованої на вдосконалення ланцюгів переробки зернових та олійних культур в продукти харчування, корми та комбікорми, інші інгредієнти. Менеджер долучатиметься до планування і реалізації діяльності, організації та проведенні заходів, координації субгрантових проектів напрямку Програми АГРО з розвитку ланцюгів доданої вартості в секторі зернових, олійних та бобових, забезпечуватиме процес пошуку, найму та організації роботи короткострокових місцевих/міжнародних технічних консультантів з метою виконання цілей АГРО.

 

Основні обов’язки та зобов’язання (основні функції):

• Виконання функцій Менеджера/Менеджерки проектів зберігання та переробки зернових та олійних культур (визначення потенційних проектів, розробка планів діяльності, формування бюджетів, ініціювання, впровадження, проведення моніторингу та оцінка результативності та ефективності проектів; надання технічної підтримки проєктним партнерам, підготовка звітів та надавати інформацію комункаційному відділу для підготовки історій успіху, інше).

• Відповідальне управління всіма етапами проектів і завдань, використовуючи інструменти планування та співпраці, такі як Microsoft Project for the Web, Teams, SharePoint тощо.

• Допомога в ідентифікації ключових рушійних елементів розвитку ланцюгів доданої вартості сектору зернових та олійних культур, належно враховуючи національні і міжнародні фактори.

• Участь у розробці, оновленні та реалізації плану роботи АГРО в частині завдань, пов'язаних із розвитком ланцюгів доданої вартості, з урахуванням підходу розвитку ринкових систем.

• Забезпечення виконання цілей робочого плану, поставлених перед компонентом Програми АГРО з розвитку продуктивності і доступу до ринків.

• Проведення економічного аналізу заходів команди АГРО з розвитку ланцюгів доданої вартості та розробка пропозицій щодо підвищення їх ефективності та результативності.

• Підготовка змістовної частини комунікаційних матеріалів Програми АГРО (наприклад, передові практики, отриманий досвід, історії успіху та інші матеріали).

• Виконання інших завдань, поставлених Керівником напряму з розвитку продуктивності і доступу до ринків, або керівництвом Програми АГРО.

 

Умови і терміни роботи та підпорядкування:

Для залучення на цю посаду передбачається укладення річного трудового договору з можливою щорічною пролонгацією до завершення строку впровадження Програми АГРО (14 листопада 2026 р.) - в залежності від завдань, що включатимуться до наступних Річних планів робіт Програми АГРО.

Працівник/Працівниця може періодично їздити у відрядження в інші регіони України.

 

Необхідні навички та професійна кваліфікація:

• Розуміння напрямків розвитку сектору зберігання, переробки зернових та олійних культур, з урахуванням ринків збуту, порушених ланцюгів постачання продукції, перспектив відновлення або будівництва нових проектів зберігання або переробки зернових та олійних культур.

• Не менше ніж 3 роки попередньої діяльності в агробізнесі, пов’язаному з зберіганням або переробкою зернових або олійних культур, або в проектах міжнародної технічної допомоги в напрямку зернових або олійних культур.

• Підтверджений досвід в досягненні конкретних результатів в розвитку агробізнесу або надання технічної допомоги.

• Досвід роботи в проектах USAID або інших проектах міжнародної технічної допомоги є перевагою.

• Підтверджена спроможність використовувати в роботі програмні продукти, такі як MS Project (або інші програми з управління проектами) та інші програми Microsoft 365 (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Teams, або інші).

• Розуміння та впровадження підходу market systems development (https://beamexchange.org).

• Сильні навички міжособистісного спілкування, роботи в команді тощо.

• Володіння англійською мовою на рівні intermediate і вище.

 

Порядок подання резюме:

Просимо надсилати резюме та супровідний лист на електронну адресу [email protected] не пізніше 27 листопада 2023 р. з поміткою «Менеджер/Менеджерка проектів переробки зернових та олійних культур» та Вашим прізвищем у темі листа. Будь-ласка, жодних запитів за телефоном, ми зв’яжемося тільки з фіналістами.

Компанія «Кімонікс» - роботодавець, що надає рівні можливості всім кандидатам і працівникам та не дискримінує за ознаками раси, кольору шкіри, віросповідання, статі, національності, політичних переконань, сексуальної орієнтації, гендерної ідентифікації, сімейного статусу, інвалідності, генетичної інформації, віку, членства в професійних організаціях, або за іншими факторами, що не входять до переліку необхідних навичок та професійної кваліфікації.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.