bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експерти із залучення грантових коштів до надання послуг для фермерів
28.09.2023

Для реалізації проєкту «Центр розвитку фермерства» (UNDP_2023_BIO/2), ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку», як головний партнер проєкту, проводить закупівлю послуг експертів із залучення грантових коштів для бізнесу для надання наступних послуг

Розробка програми та проведення тренінгу про залучення грантових коштів

Консультанти для індивідуальних консультацій із залучення фінансів

Закупівля послуг здійснюється в рамках програми малих грантів, що реалізується в межах Проєкту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом узгодження експортної стратегії з регіональним розвитком і ЦСР», що фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у співпраці з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні.

Про проєкт «Центр розвитку фермерства»

Мета проєкту - підвищення стійкості, ефективності та безперервної активності мікро, малого та середнього фермерського бізнесу в умовах війни та повоєнної відбудови.

Цільова аудиторія проєкту: фермери (малий та середній бізнес), що працюють у Вінницькій, Івано-Франківській, Тернопільській, Львівській, Рівненській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій областях.

Завдання проєкту:

  1. Посилення спроможності фермерів адаптуватися до змін у агросекторі та нових потреб, змінювати свої бізнес-моделі, диверсифікуватись та залучати фінансові ресурси для розвитку бізнесу

  2. Інформування фермерів про потенціал, інновації та нестандартні підходи у рослинництві та про можливості отримання безкоштовних послуг у Центрі розвитку фермерства.

  3. Посилення спроможності членів консорціуму надавати якісні послуги, орієнтовані на потреби фермерів.

Для реалізації завдань створено Центр розвитку фермерства, який надає фермерам інформаційну підтримку, навчає основам написання грантових заявок на розвиток бізнесу та надає консультаційну підтримку у таких секторах: сільськогосподарське виробництво, включаючи переробку, управління бізнесом, маркетинг та продажі, залучення фінансів інновації у рослинництві та переробці, стале сільське господарство.

Проєкт реалізовується ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку» у партнерстві з Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» та Громадською спілкою «Агенція місцевого економічного розвитку Яворівщини».

Опис послуг

Експерт із залучення грантових коштів для бізнесу повинен підготувати та провести тренінг із залучення грантових ресурсів для бізнесу, та здійснювати супровід учасників у написанні грантових заявок. Тренінг повинен охоплювати особливості підготовки заявок на державні грантові програми та недержавні програми міжнародної технічної допомоги, спрямовані на малий та середній бізнес. Супровід учасників здійснюється для підгототвки заявки на обраний грантовий конкурс.

Запрошуємо зацікавлених експертів надати цінову пропозицію для закупівлі з урахуванням таких умов надання послуги:

Послуга

Експерт із залучення грантових коштів для бізнесу

Умови постачання

Без ПДВ.

Термін надання послуг

До 31.01.2024

Спосіб надання послуги

Послуги надаються у тісній співпраці із Замовником та передбачають гібридний формат роботи

Опис послуги

Згідно технічного завдання, що додається.

Послуга не включає:

  • Логістичні витрати, пов’язані з проїздом та проживанням у місті проведення тренінгу, які покриваються Замовником окремо.

  • Організаційні витрати на місці проведення тренінгу (приміщення, канцприладдя тощо), які покриваються Замовником окремо. 

Умови оплати
  1. Оплата здійснюється без ПДВ – рахунок не містити податок на додану вартість, сума до сплати повинна вказуватись «Без ПДВ». 
  2. Виконавець самостійно сплачує всі податки, пов’язані з наданням послуги (за винятком учасників, які є фізичними особами без реєстрації підприємницької діяльності).
  3. Оплата здійснюється після надання послуги виключно безготівковим способом.
  4. Оплата здійснюється на основі актів виконаних робіт після наданих звітів про проведені консультації

Вимоги до виконавця

  1. Юридична або фізична особа, офіційно зареєстрована на території, що підконтрольний Уряду України на момент надання послуги, або фізичні особи без реєстрації підприємницької діяльності

  2. Наявність КВЕДів, що дозволяють надавати послуги, визначені технічним завданням (крім фізичних осіб без реєстрації підприємницької діяльності)

  3. Досвід підготовки успішних грантових заявок (такі, що були підтримані донором)- щонайменше 5, у тому числі - бізнесових.

  4. Досвід проведення тренінгів із залучення грантових коштів – щонайменше 2 роки

  5. Досвід проведення консультацій для бізнесу із залучення грантових коштів буде перевагою

  6. Фактичне проживання в області надання послуг буде перевагою

  7. Відмінні комунікативні та презентаційні навички

  8. Відмінне володіння українською мовою

Вимоги до подання цінової пропозиції

Для участі у закупівлі подаються:

  1. Цінова пропозиція згідно шаблону (Додаток 1) із вказанням вартості послуг та областей,  в яких учасник пропонує надання послуги.

  2. Резюме із відображенням досвіду, що відповідає вимогам до учасників (зокрема, із прикладами реалізованих проєктів, переліком проведених тренінгів). Бажано долучити посилання на відео із тренінгів / виступів учасника для оцінки його презентаційних навичок.

  • Реєстраційні документи (для ФОП та юридичних осіб):

    копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, та громадських формувань;

    копія Статуту (для юридичних осіб).

    4. Реєстраційні документи (для фізичних осіб без реєстрації ФОП):

  • копія паспорту
  • копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду

 

Учасник може пропонувати свої послуги в одній або декількох областях, які є цільовими областями проєкту: Вінницька, Івано-Франківська, Тернопільська, Львівська, Рівненська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька

Цінова пропозиція подається не пізніше 12:00 04 жовтня 2023 рокуна електронну адресу ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку» [email protected] із вказанням у темі листа:  Експерт із залучення грантових коштів для бізнесу: цінова пропозиція

Замовник може проводити співбесіди із кандидатами для вибору найбільш кваліфікованих надавачів послуг.

Контакти

  • Запитання щодо закупівлі прийматюся на [email protected] із вказанням у темі листа: Експерт із залучення грантових коштів для бізнесу

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.