bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Центр розвитку фермерства шукає експертів для надання консультаційних послуг українським фермерам
08.09.2023

Проєкт «Центр розвитку фермерства» розпочав роботу у 2023 році.
Мета проєкту - підвищення стійкості, ефективності та безперервної активності мікро, малого та середнього фермерського бізнесу в умовах війни та повоєнної відбудови.

Цільова аудиторія проєкту: малі та середні фермери, що працюють у Вінницькій, Івано-Франківській, Тернопільській, Львівській, Рівненській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій областях.

Завдання проєкту:

  1. Посилення спроможності фермерів адаптуватися до змін у агросекторі та нових потреб, змінювати свої бізнес-моделі, диверсифікуватись та залучати фінансові ресурси для розвитку бізнесу
  2. Інформування фермерів про потенціал, інновації та нестандартні підходи у рослинництві та про можливості отримання безкоштовних послуг у Центрі розвитку фермерства.
  3. Посилення спроможності членів консорціуму надавати якісні послуги, орієнтовані на потреби фермерів.

Центр розвитку фермерства надаватиме консультаційні послуги за такими напрямами:

  1. Сільськогосподарське виробництво (рослинництво, окрім зернового напрямку,  грунтознавство, робота із різними сортами та засобами захисту тощо).
  2. Переробка овочевої та плодово-ягідної продукції (організація процесів для різних видів переробки, впровадження стандартів та сертифікацій, HACCP тощо).
  3. Інновації у рослинництві та переробці (як у сільськогосподарському виробництві, так і в організації та управлінні бізнесом).
  4. Стале сільське господарство (способи екологічного ведення сільського господарства,  зменшення карбонового сліду у рослинництві, органічне сільське господарство, точне землеробство тощо).
  5. Управління бізнесом (формування стратегії, системи управління, прийняття рішень, фінанси, оподаткування, юридичні питання у агросекторі тощо).
  6. Маркетинг та продажі (канали та шляхи збуту продукції, стратегія farm to fork, просування, реклама, соціальні мережі тощо).
  7. Залучення фінансів (залучення кредитних та грантових коштів на розвиток бізнесу).

Очікуваний термін надання послуг: до лютого 2024 року.

Формат надання послуг: дистанційно.

Вимоги до кандидатів:

  • вища освіта у одній або кількох сферах, дотичних до напрямку надання послуг (згідно переліку вище)
  • щонайменше 3 роки підтвердженого практичного досвіду у одній або декількох сферах, дотичних до напрямку надання послуг (згідно переліку вище)
  • щонайменше 1 рік досвіду надання консультацій для бізнесу
  • розуміння стану економіки України та аграрного сектору зокрема
  • відмінні комунікативні навички
  • відмінне володіння українською мовою

Як взяти участь

Запрошуємо експертів подавати пропозиції на надання послуг за одним чи кількома запропонованими напрямками.

Пропозиції приймаються до 23:59  29 вересня 2023 року на електронну адресу ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку» [email protected] із вказанням у темі листа:  Послуги консультантів: цінова пропозиція.

Пропозиція повинна включати:

  1. Резюме, яке відображає відповідність кандидата вимогам
  2. Лист зацікавленості, який повинен містити:

-        перелік напрямів (зі списку, наведеного в оголошенні), в яких кандидат пропонує надання консультаційних послуг

-        приклад щонайменше 3-х успішно реалізованих проєктів по кожному з напрямків, в яких кандидат пропонує надання консультаційних послуг, із вказанням контактів осіб, що можуть підтвердити успішність наданої послуги

  1. Цінову пропозицію (погодинну ставку з урахуванням усіх податків та зборів) без ПДВ.

Пропозиції приймаються від фізичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Замовник може проводити співбесіди із кандидатами для вибору найбільш кваліфікованих надавачів послуг.

Проєкт реалізується ГО “Буковинська агенція регіонального розвитку” у партнерстві з Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» та Громадською спілкою «Агенція місцевого економічного розвитку Яворівщини».

Закупівля послуг здійснюється в рамках програми малих грантів, що реалізується в межах Проєкту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом узгодження експортної стратегії з регіональним розвитком і ЦСР», що фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у співпраці з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні.

Контакти

  • [email protected]
  • ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.